ȘTIRI

Festival „de bun must”, începând de joi

Pe parcursul celor patru zile de desfasurare ale targului, bucureştenii sunt asteptati de producatori si mesteri populari din diverse zone ale tarii, care vor aduce în Capitală spiritul autentic romanesc.

La targ se vor găsi reunite laolalta produse traditionale, preparate din carne, branzeturi, vinuri, cozonaci, miere si turta dulce, dar si minunate exponate lucrate manual.

Si pentru ca este sezonul recoltelor, organizatorii promit spectacole culinare in aer liber, precum prepararea mustului si a magiunului.

Imbracat in tinuta de sarbatoare, Parcul National va gazdui un eveniment dedicat gurmanzilor de gratare, branzeturi, produse traditionale si internationale, dulciuri si produse de panificatie asezonate cu must si vinuri din belsug astfel incat placerea degustarilor sa fie deplina.

Distractia si spectacolul vor fi pentru intreaga familie. Pe copii ii asteapta pe intreaga perioada a targului jocuri, bile pe apa, atelierul de pictura si creatie, dulciuri si jucarii distractive, iar pentru parinti si bunici petrecerea va fi sustinuta de gratarele cu mici si diverse produse din carne aromate, bere, de prepararea in natura a produselor traditionale romanesti: must, paine de casa, sarmale, gulas, etc., dar si de zeci de artizani si mesteri populari cu cele mai frumoase produse.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button