Ferry Corsten @ The Mission Dance Weekend

de:
30 iul. 2011
0 Afișari
Ferry Corsten @ The Mission Dance Weekend

Ferry Corsten – care a primit titlul de Best Producer of the Year la Ericsson Music Awards si Best Trance DJ la Ibiza DJ Awards, si care este considerat unul dintre primii 10 cei mai buni DJi din lume – este cel mai bine cunoscut pentru creativitatea sa ca producator si sunetul sau unic, rapid, maret de trance si house. Prestatiile sale de DJ nu dau niciodata gres in a-I atrage pe fani constant si a-I face sa-l vrea mai mult. Seturile sale reprezinta o insumare a influentelor din muzicia electronica, care dateaza chiar de la varsta de noua ani, cand a inceput sa colectioneze albume.

In 2010 Ferry a lansat seriile de compilatii “Once upon a night”, care au reprezentat o revenire in materie de compilatii, pe care le lasase deoparte in ultimii ani. Corelarea a fost perfecta insa, deoarece turneul mondial i-a oferit o imagine mai clara asupra muzicii din diferite parti ale lumii, ceea ce i-a imbogatit arsenalul inspirational.

Conceptul Once Upon a Night a reprezentat un impuls pentru crearea label-ului Premier Recordings. Ultimul sau proiect este o colaborare, un “risc” asumat de propriul label Flashover Recordings si Black Hole Recordings. Oricand descopera o piesa buna, cele doua companii isi unesc fortele pentru o lansare foarte grandioasa.

Fanii lui Ferry Corsten se pot entuziasma la gandul ca artistul pregateste lansarea unui nou album, ale carui detalii sunt insa, pentru moment, strict confidentiale. Ce se stie sigur este ca materialul va prezenta colaborari de exceptie iar muzica trance va fi mai “groovy si dansabila”, asa cum Ferry afirma.

Avand foarte mult success pe mediile de socializare virtuala, Ferry Corsten a devenit un ambassador al muzicii dance ca resursa de socializare media. Pe site-ul www.FerryCorsten.com fanii sai pot downloada aplicatii pentru Blackberry, Android, iPhone si iPad, pentru a putea fi aproape de el oriunde ar fi. De asemenea, de pe site pot fi cumparate CD-uri sau alte produse de la Ferry Corsten Shop.

Corsten’s Countdown este emisiunea sa interactiva radio, pe care a lansat-o in 2007 si care este in prezent disponibila in peste 35 de tari.

The Mission a adus publicului cei mai buni artisti internationali, fie acestia DJ, producatori, band-uri sau live acts. Pe parcursul a celor 11 ani de activitate, The Mission a luminat scena muzicala din Romania aducand nume faimoase precum: Underworld, The Chemical Brothers live, Gorillaz Sound System live, Basement Jaxx live, Groove Armada si multi altii.

Bilete:

Pre-sale – online www.bilete.ro

● 50 lei / 12€ – Day 1

● 50 lei / 12€ – Day 2

● 80 lei / 20€ – Package Day 1 & Day 2

At the door:

● 80 lei / 20€ – Day 1

● 80 lei / 20€ – Day 2

VIP Area

● 100 lei / 25€ – Day 1

● 100 lei / 25€ – Day 2

Cookies