BAZAR

Ferma Vedetelor începe luni, la Pro TV. Povestea fermei în care vor locui cele 12 vedete

Ferma Vedetelor nu este o locatie oarecare, iar povestea din spatele ei este una incarcata de emotie si traditie. Legenda spune ca ferma a fost cladita acum un secol, iar acolo s-a ascuns un haiduc, pe nume Nita Lemnaru, ca sa nu fie gasit de oaste. Dupa o vreme si-a cladit alaturi de aleasa inimii lui o gospodarie care a inflorit de la zi la zi. Insa ferma lor a fost luata in posesie de stat si transformata in ocol silvic.

Desi, pana la urma, a fost retrocedata urmasilor lui Nita, din pacate starea in care au gasit-o nu le-a permis sa o readuca la stralucirea de altadata. Acum, ei si-au pus increderea in cei 12 concurenti pentru a reface ceea ce stramosii lor au cladit. In acest loc vor locui vedetele care au acceptat provocarea, avand la dispozitie 3 luni pentru a pune ferma pe picioare.

Transformarea celor 12 vedete care s-au aventurat sa renunte la confortul casei lor si sa traiasca in conditii ca acum 100 de ani va fi uimitoare, potrivit protv.ro.

Astfel, Stefan Stan, Vica Blochina, Augustin Viziru, Oana Radu, Dima Trofim, Tudorel Filimon, Dan Helciug, Mioara Velicu, Doinita Oancea, Corina Dragulescu, Cristina Cioran si Ionut Iftimoaie vor munci pentru a indeplini toate sarcinile si a transforma locul in unul in care sa poata locui, transformand ferma intr-un loc

Ferma Vedetelor – Nicaieri nu-i ca la tara! va fi difuzată de luni pana joi si sambata de la 20:30, la Pro TV.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button