Femeile petrec doi ani din viață, în fața oglinzii, machiindu-se

de:
28 aug. 2015
1 Afișari
Femeile petrec doi ani din viață, în fața oglinzii, machiindu-se

Femeile petrec doi ani din viață, mai exact 722 de zile, în fața oglinzii, machiindu-se. Nu este de neglijat nici suma de bani cheltuită pe produsele de frumusețe. Potrivit unui studiu recent, femeile cheltuiesc în medie 17.300 euro pe produsele de machiaj. 

Comandat de marca Vaseline, sondajul arată că britanicele petrec doi ani din viață să se facă frumoase: 32% dintre femeile intervievate au spus că machiajul zilnic le ia 40 de minute, durata de timp fiind mai mare în weekend-uri.

Majoritatea consideră că machiajul le dă încredere în ele (58%), dar îi și impresionează pe parteneri și celelalte femei (44%). Un procent de 19% dintre femei au recunoscut că se machiază ca să fie mai drăguțe în selfie-uri.

Potrivit sondajului, femeile ar cheltui în medie 12.645 de lire (circa 17.300 de euro) pe produse cosmetice și legate de un mod de viață sănătos.

Studiul notează că, pentru a avea mai multă siguranță de sine și a atrage atenția, femeile își schimbă look-ul de circa opt ori pe an. Schimbările includ adoptarea unei noi coafuri, a unei noi culori a părului, încercarea unui nou stil vestimentar sau a unei alte tehnici de machiaj, încheie 7sur7.be, citat de Agerpres. 

Cookies