Femeie târâtă de tramvaiul 32 pe Calea Rahovei din București. Încearca să urce cu un copil în cărucior, când vatmanul a plecat din stație

06 mai 2022
1179 Afișari
Femeie târâtă de tramvaiul 32 pe Calea Rahovei din București. Încearca să urce cu un copil în cărucior, când vatmanul a plecat din stație

Ora 19, Calea Rahovei. Tramvaiul pleacă din stație în timp ce 2 cetățeni încercau să urce pe ușa din spate un cărucior cu copil. Femeia a fost târâtă câțiva metri până când a oprit tramvaiul. „Ce a urmat după, Dumnezeu cu mila”, povestește un martor la incidentul de joi după-amiază din București, care a postat o filmare cu altercația ce a urmat după incident (la finalul articolului).

Din datele oferite de Brigada Rutieră se pare că bărbatul împreună cu femeia încercau să urce un cărucior cu un bebeluș în tramvaiul 32.

Bărbatul a reușit să urce în tramvai și a rămas pe trepte, pentru a trage căruciorul, în timp ce femeia îl împingea de pe peron. La un moment dat, ușile s-ar fi închis și acesta s-ar fi mișcat câțiva metri. În urmă acestui incident, doar călătoarea a fost rănită și a fost transportată la Spitalul Universitar, relatează observatornews.ro.

 

Tramvai retras din circulație, vatman scos de pe traseu

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Oamenii legii spun că vatmanul nu ar fi consumat alcool înaintea producerii acestui incident.

Și STB a anunțat că a început o anchetă. Reprezentanții Societății au transmis că tramvaiul a circulat fără probleme în ziua respectivă, până în momentul în care uşa cinci a tramvaiului s-a închis. Până la finalizarea cercetărilor, vatmanul nu se mai poate întoarce pe traseu, iar tramvaiul este retras la depou.

Un alt incident a avut loc în weekend-ul trecut, când un tramvai care circula pe linia 25 a intrat în plin în mașinile din intersecția de la Valea Oltului cu Bd.Timișoara din Sectorul 6 al Bucureștiului. Încă nu se cunoaște motivul pentru care vatmanul nu a oprit în stație sau dacă a fost o defecțiune a vehiculului.

Atenție, limbaj vulgar!

Îți recomandăm să citești și:

 

Cookies