ARHIVA B365

Femeie lovită pe trotuar de un șofer urmărit de Poliție

Individul era urmărit local iar în momentul în care a văzut în spatele lui un echipaj de Poliţie cu semnalele luminoase şi acustice pornite a intrat în panică bănuind că oamenii legii îl căutau. În realitate, echipajul era unul de Poliţie Rutieră şi se îndrepta spre un accident, relatează Libertatea.

Din cauza sperieturii, în preajma intersecţiei Bulevardului Theodor Pallady cu strada Stelian Mihale, tânărul a pierdut controlul automobilului, a urcat pe trotuar şi a lovit o femeie, maşina ricoşând apoi într-un chioşc de ziare. Tânărul a coborât din maşină şi a luat-o la fugă, însă după ce poliţiştii l-au urmărit şi au tras un foc de armă în plan vertical, acesta s-a oprit şi s-a predat. Bărbatul este audiat la secția de Poliție.

„Un echipaj al brigazii rutiere se deplasa cu semnalele acustice și luminoase pentru a verifica un accident rutier semnalat prin 112. În momentul în care tânărul de 20 de ani a observat autoturismul poliției, s-a speriat, crezând că el este persoana urmărită, a încercat să schimbe direcția de mers, polițiștii au observat intenția acestuia și au semnalat faptul că e un comportament neadecvat în trafic. Au plecat în urmărirea tânărului, iar pe bulevard, tânărul a încerca să schimbe direcția de mers spre dreapta, a pierdut controlul și a rănit o femeie”, a relatat Andrei Codău.

Femeia lovită pe trotuar este în acest moment la spital. Ea prezintă răni ușoare, conform purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Andrei Codău.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button