Tragedie în Bucureşti. O femeie a fost ucisă de un utilaj de deszăpezire

de:
03 feb. 2012
0 Afișari
Tragedie în Bucureşti. O femeie a fost ucisă de un utilaj de deszăpezire

„Femeia a decedat. Din câte ştim, aceasta a traversat prin spatele unui buldoexcavator plin cu zăpadă şi nu a fost văzută de către şoferul utilajului”, a declarat pentru B365.ro Cristian Anghel, consilierul primarului Sectorului 6.

La rândul său, edilul Cristian Poteraş a spus că strada Orşova era închisă traficului pentru a permite utilajelor de deszăpezire să degajeze zăpada de pe carosabil şi de pe trotuare.

Utilajul care a lovit-o pe femeie este o volă performantă, după cum a apreciat primarul Poteraş, capabilă să cureţe zăpada într-un timp foarte scurt.

„Un ghinion pe care nu ni l-am dorit. În zonă, erau două echipaje ale Poliţiei Locale cu luminile aprinse”, a specificat Poteraş care a confirmat că femeia nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare ale medicilor ajunşi la faţa locului.

În urmă cu câteva zile, edilul Cristian Poteraş a anunţat că va scoate la licitaţie serviciile de deszăpezire şi salubritate din Sectorul 6 deoarece acesta s-a declarat nemulţumit de modul în care actualul operator, SC Urban SA, a intervenit pe străzile din sector.

Dan Ceauşescu, managerul firmei de salubrizare Urban, cu care primăria Sectorului 6 are contract de deszăpezire, a spus la Romania TV că utilajul care a provocat accidentul nu are nicio legătură cu acţiunea de deszăpezire a firmei sale. „Cel mai probabil aparţine unei firme de construcţii şi era în zonă ca să ajute. Din câte am înţeles elibera nişte locuri de parcare”, a declarat acesta.

Poliţiştii se află la faţa locului pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

„Pe numele şoferului utilajului a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor din culpă”, a precizat Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere din Capitală.

Cookies