Femeie din București, salvată de polițiștii locali. Aceasta umbla desculță și dezorientată pe străzile din Sectorul 6

05 mart. 2023
373 afișări
Femeie din București, salvată de polițiștii locali. Aceasta umbla desculță și dezorientată pe străzile din Sectorul 6
Femeie din București, salvată de polițiștii locali. Aceasta umbla desculță și dezorientată pe străzile din Sectorul 6 | Sursă foto: Facebook-Primăria Sectorului 6

Ieri, 4 martie 2023, o femeie în vârstă de 60 de ani, care umbla desculță pe străzile din București, a fost salvată de polițiștii locali. Doamna dispăruse de acasă în urmă cu 24 de ore.

Femeie dezorientată și desculță, salvată de polițiștii locali

Femeia ce se plimba dezorientată și rătăcită suferă de schizofrenie și dispăruse de la domiciliu cu 24 de ore înainte să fie găsită de către agenții din cadrul Poliției Locale.

Echipajul a observat-o în zona Preciziei, aproape de Autostrada București-Pitești. Aceasta se afla la o distanță de 6-7 kilometri de casă.

Primăria Sectorului 6 a precizat că femeia era dezorientată și că se plimba printre mașini. Din fericire, aceasta nu a fost rănită.

Prima dată ne-a atras atenția faptul că era doar în șosete, povestește unul dintre agenții care au găsit-o pe femeie.

După găsirea doamnei, agenții de poliție au contactat DGASPC Sector 6. Un echipaj a sosit imediat la fața locului cu ambulanța socială a DGASPC.

Soțul și fiica se pregăteau să o declare dispărută

Înainte să ajungă echipajul DGASPC au reușit să câștige încredea femeii dezorientate. Aceștia i-au cerut carte de identitate pentru a o punea identifica. Femeia avea buletinul cu ea, îl ținea în ciorap.

După câteva investigații, prin care asistenții sociali s-au asigurat că bolnava e teafără și nevătămată fizic, au urcat-o în ambulanță și au condus-o acasă, transmite PS6.

La respectiva adresă se afla soțul femeii care vorbea la telefon cu fiica sa stabilită în Germania. Cei doi erau îngrijorați și se pregăteau să sune la poliție pentru a anunța dispariția doamnei. Din fericire, nu au mai fost nevoiți.

Bucuria soțului și a fiicei au fost fără margini. Dar și a polițiștilor, a asistenților sociali și a inspectorilor DGASPC, care și de această dată și-au dat mâna și au făcut echipă bună.

Colaborarea dintre poliția locală și DGASPC este extrem de important. În nopțile de iarnă, aceștia încearcă să convingă persoanele fără adăpost să meargă la centrele sociale.

Cookies