ARHIVA B365

Femeie din Bucureşti, prinsă în FLAGRANT în timp ce VINDEA un TELEFON FALS, replică a unuia original

În jurul orei 21.00, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către un tânăr în vârstă de 23 de ani cu privire la faptul că, în urma unei discuţii purtate cu cea în cauză prin intermediul unui site de vânzări, a achiziţionat de la aceasta un telefon mobil pentru care a plătit suma de 1.600 de lei, se arată într-un comunicat.

Ulterior, în urma verificărilor, acesta a constatat că telefonul mobil cumpărat este doar o replica a modelului original pe care îl solicitase. Imediat, persoana vătămată a determinat un cunoscut să reapeleze numărul de contact din anunţ, în vederea achiziţionării unui alt telefon mobil, ocazie cu care bănuita a oferit spre vânzare acelaşi model de telefon despre care susţinea că este original, stabilind o întalnire în vederea cumpărării.

În jurul orei 22.50, poliţiştii Secţiei 21 s-au deplasat în locaţia indicată, respectiv Calea Crangaşi, sector 6, unde au identificat şi prins femeia bănuită de comiterea infracţiunii în timp ce încerca să vândă un telefon replică, despre care afirma ca este original. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi tentativă la înşelăciune, cu bănuita în stare de reţinere, urmând a fi prezentată magistraţilor.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button