Femeie din București bătută de un vecin în fața fetiței sale. 80 de femei sunt agresate fizic zilnic în România | VIDEO

13 iul. 2021
371 Afișari
Femeie din București bătută de un vecin în fața fetiței sale. 80 de femei sunt agresate fizic zilnic în România | VIDEO
Femeie din București bătută de un vecin în fața fetiței sale. 80 de femei sunt agresate fizic zilnic în România | VIDEO

Imagini cu o femeie din București bătută de un vecin în fața fetiței sale, chiar la scara bocului în care locuiește, au ajuns în atenția opiniei publice zilele acestea. Agresorul, care a atacat-o din senin, a ajuns la poliție. Statistic, aproximativ 60 de femei sunt agresate fizic zilnic în România.

Scene cu o femeie din București bătută de un vecin în fața blocului în care locuiește, ziua în amiaza mare, când de față era și fetița victimei, au fost prezentate de gandul.ro. Conform informațiilor oferite de polițiști, victima este o femeie în vârstă de 42 de ani care locuiește într-un bloc din Sectorul 2. În privința agresorului, oamenii legii au precizat că acesta are 52 de ani.

Pe înregistrarea de pe camera de supraveghere din holul blocului se poate observa cum individul o atacă din senin pe femeie după care își vede liniștit de drum, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Incidentul s-a petrecut duminică, 4 iulie, la ora prânzului, atunci când victima, B. R., ieșea din bloc împreună cu fetița sa. La ieșirea din bloc aceasta s-a întâlnit cu vecinul ei, R.T., un bărbat cunoscut cu unele probleme de comportament, care tocmai venea acasă.

Femeie din București bătută de un vecin. Agresorul i-a adresat și injurii

Din informațiile anchetatorilor, acesta i-a strigat victimei ”ești o curvă”, după care a scuipat-o și a lovit-o cu pumnul în plină figură. Lovitura i-a cauzat victimei o hemoragie, femeia ajungând la Spitalul Sfântul Pantelimon.

În urma cercetărilor, precizează sursa citată, care s-au făcut sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, polițiștii au stabilit că agresorul este cunoscut în blocul în care locuiește drept o persoană agresivă și imprevizibilă.

Comportamentul bărbatului s-ar fi agravat după moartea mamei sale, acesta devenind un adevărat pericol pentru restul locatarilor.

Aproximativ 80 de femei sunt bătute zilnic în România

Potrivit violentaimpotrivafemeilor.ro, raportat la anul 2020, statistica arată că în privința lovirilor sau altor violențe fizice aproximativ 28.000 de femei sau fete au fost victime.

Acest lucru înseamnă, în medie, 80 de victime zilnic. Dintre acestea, 46% provin din mediul urban și 54% din mediul rural, iar un procent de 91% dintre agresori sunt bărbați.

Anul trecut au fost emise 8210 ordin de protecție, dintre care cel puțin 30% au fost încălcate.

VIDEO cu incidentul din București AICI

Cookies