Femeie din București, atacată de soțul ei într-un camping din Eforie Nord. Bărbatul a băut doi litri de țuică și s-a năpustit asupra ei la toaletă

25 aug. 2022
2086 Afișari
Femeie din București, atacată de soțul ei într-un camping din Eforie Nord. Bărbatul a băut doi litri de țuică și s-a năpustit asupra ei la toaletă
Femeie din București, atacată de soțul ei într-un camping din Eforie Nord. Bărbatul a băut doi litri de țuică și s-a năpustit asupra ei la toaletă | Sursă foto: captură Antena 3

O femeie din București a fost atacată într-un camping aflat în Eforie Nord. Cel ce s-a năpustit asupra ei a fost chiar soțul acesteia, care băuse înainte doi litri de țuică.

Femeie din București, atacată de soțul ei într-un camping din Eforie Nord

Camerele de supraveghere ale unității au surprins imaginile șocante. Acestea o arată pe femeia din București ce a fost atacată, în campingul din Eforie Nord, cum încearcă să fugă de atacatorul ei, conform Antena 3.

Cel ce care a atacat-o pe tânăra a fost chiar soțul acesteia, care se afla într-o stare avansata de ebrietate. Acesta consumase 2 litri de țuică.

Pe camerele de supraveghere se observă cum femeia încearcă să scape de atacatorul său, și să se ascundă într-o baie publică.

Cu toate astea nu a reușit să scape de loviturile soțului, care a reușit să intre peste ea și care a înjunghiat-o în repetate rânduri.

Medicii au reușit să îi salveze viața, la limită

Tânăra a suferit răni grave, iar în urma incidentului petrecut în Eforie Nord, aceasta a fost transportata la unitatea spitalicească. Odată ajunsă la spital, femeia a ajuns direct pe masa de operație.

Aceasta avea, în urma atacului suferit, un plămân perforat. Din fericire, medicii au reușit să îi salveze viața acesteia.

Cei doi sunt împreuna de mai multe de 13 ani și au doi copii, ambii minori. Femeia din București le-a spus anchetatorilor că nu este pentru prima dată când bărbatul este violent. În trecut, ea a mai fost bătută de acesta.

Agresorul a mai avut probleme cu legea și în trecut, acesta are dosare penale întocmite pentru comiterea următoarelor infracțiuni:

  • Tâlhărie,
  • Consum de droguri.
Cookies