Femeie din București, amenințată de partenerul său timp de mai multe luni. Poliția Capitalei: „Și-a luat inima în dinți și a cerut ajutorul poliției”

19 mart. 2023
270 Afișari
Femeie din București, amenințată de partenerul său timp de mai multe luni. Poliția Capitalei: „Și-a luat inima în dinți și a cerut ajutorul poliției”
Femeie din București, amenințată de partenerul său timp de mai multe luni. Poliția Capitalei: „Și-a luat inima în dinți și a cerut ajutorul poliției” Sursa foto: Unsplash

O femeie din București a devenit victima partenerului său după ce acesta a filmat-o în ipostaze care i-ar fi putut denigra imaginea și a fost amenințată în repetate rânduri. Amenințările au durat câteva luni, până când femeia a cerut ajutorul polițiștilor.

Femeie din București – amenințată de bărbatul cu care avea o relație luni întregi

Poliția Capitalei a transmis, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, întâmplarea prin care a trecut o femeie din București, aflându-se într-o relație toxică:

Când partenerul de viață devine stăpânul vieții tale!

Aceasta a trăit sub amenințarea partenerului său câteva luni de zile:

O femeie din Capitală a trecut prin momente greu de suportat. Bărbatul cu care avea o relație, cel care trebuia să o protejeze, s-a transformat într-un monstru. A decis că poate să facă ce vrea cu ea, conform postării publicate de Poliția Capitalei.

Aceasta a fost amenințată și filmată în ipostaze denigratoare. Bărbatul i-a dat voie să plece, dar i-a pus o condiție și a amenințat-o în continuare că va publica imaginile cu aceasta.

După mai multe luni în care femeia a trăit în continuare cu partenerul său, acesta a publicat imaginile. În acel moment, femeia a fost nevoită să-și ia inima în dinți și să ceară ajutorul poliției.

Încă de la prima oră a dimineții, polițiștii i-au călcat pragul locuinței în care bărbatul se afla. Acesta a fost reținut, momentan, pentru 24 de ore. Anchetatorii îl cercetează pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj, violarea vieții private și amenințare

Nimeni nu ar trebui să treacă prin așa ceva. Dacă totuși cineva se confruntă cu așa ceva este foarte important să ceară ajutorul polițiștilor din timp. Astfel de fapte se plătesc în fața legii, au mai transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

În videoclipul care a fost publicat de Poliția Capitalei au fost surprinse imagini cu arme, precum un cuțit, un pistol și un aparat de electroșocuri.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies