Femeie cercetată pentru că a „vândut” Gara Snagov și un tren cu locomotivă

de:
20 nov. 2012
21 Afișari
Femeie cercetată pentru că a

Femeia, in varsta de 39 de ani, a fost identificata luni, fiind suspectata de inselaciuni cu terenuri, constructii si alte bunuri mobile, se arata intr-un comunicat de presa de marti al Politiei Capitalei.

In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca, in perioada august – septembrie 2009, femeia a inselat un barbat de 55 de ani, spunand ca este reprezentanta unei societati comerciale si ii poate intermedia achizitionarea a doua terenuri, trei imobile si a mai multor bunuri mobile.

Tranzactiile ar fi vizat doua terenuri ce insumeaza 5,37 hectare, pe care s-ar fi aflat doua hale, precum si Gara Snagov, femeia spunand ca acestea pot fi achizitionate cu 200.000 de euro. In acelasi pret, femeia a promis si intermedierea achizitionarii unui tren format din 12 vagoane si o locomotiva. Femeia s-a deplasat chiar, împreună cu pagubitul, la Ministerul Transporturilor, unde a intrat intr-un birou in care a sustinut ca a discutat cu „domn director” – care ar fi aprobat tranzactia. Totul pentru a da credibilitate tranzactiei.

Pentru aceste achizitii, femeia a primit 600.000 de lei, dar a emis facturi si chitante fiscale doar pentru 40.000 de lei, acestea fiind insa falsificate.

Femeia este cercetata pentru inselaciune, prejudiciul produs de ea fiind de 640.000 de lei.

Surse din Politie au declarat pentru Mediafax ca femeia se numeste Madalina Ionescu si a incercat in acest mod sa faca rost de bani pentru a-si achita datorii mai vechi.

Potrivit surselor citate, pentru a-l convinge pe barbat ca are „relatii sus-puse la CFR”, Madalina Ionescu a mers la Ministerul Transporturilor impreuna cu acesta. Femeia a intrat intr-un birou si, la scurt timp, a revenit spunandu-i victimei „ca domnul director este ocupat, dar a spus ca problema este rezolvata”.

Cookies