ARHIVA B365

Femeie bruscată de un polițist, în centrul Capitalei, pentru că nu s-a legitimat. VIDEO

Polițistul intenționa să amendeze o tânără care traversase neregulamentar, dar nu s-a prezentat, așa cum prevede legea, și, mai mult, a fost foarte agresiv. „Ce, mă, îmi spui tu mie să mă legitimez? Da, ce? Uniforma asta nu e de ajuns?” – a țipat polițistul, conform relatării de pe Vice.  

„Sunt Gheorghe, mă! Gheorghe sunt, e bine?” striga polițistul. „Gata, hai cu mine la mașină! Ori îmi dai buletinul, ori îți dau amendă șapte milioane!”. Polițistul a vrut să o ia pe după gât pe fata care traversase pe culoarea roșie, iar când aceasta i-a spus să nu o atingă, a început să se răstească. „Așa vorbesc eu, mai răstit”.

Atrasă de țipetele lui Gheorghe, o doamnă care trecea pe-acolo îl întreabă de ce vorbește atât de urât. Gheorghe parcă înnebunește: „Gata, gata! Îmi dai buletinul și tu!”. Femeia refuză. „Aaa, vezi, deci acum nu te mai bagi!”, zice polițistul victorios. Femeia consideră comportamentul inacceptabil și dă să plece. Gheorghe, care „toată ziua are de-a face doar cu nebuni”, o ia la fugă după ea, o trage de mâini și îi spune că dacă nu scoate buletinul, îi pune cătușele.

Citește toată povestea pe Vice. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button