Femeia ucisă și aruncată în câmp, lângă Autostrada A1, era dată dispărută din București de mai bine de o lună. Polițiștii au un prim cerc de suspecți (surse)

09 apr. 2024
554 afișări
Femeia ucisă și aruncată în câmp, lângă Autostrada A1, era dată dispărută din București de mai bine de o lună. Polițiștii au un prim cerc de suspecți (surse)
Femeia ucisă și aruncată în câmp, lângă Autostrada A1, era dată dispărută din București de mai bine de o lună. Polițiștii au un prim cerc de suspecți (surse) | Sursă foto: Inquam Photos/George Călin

Femeia ce a fost ucisă, trupul ei fiind aruncat pe un câmp de lângă autostrada A1, în județul Dâmbovița, ar fi o tânără dată dispărută în București la începutul lunii martie. Anchetatorii au anunțat că există deja un prim cerc de suspecți.

Femeia ucisă și aruncată în câmp, lângă Autostrada A1, era dată dispărută din București

Descoperirea macabră de pe câmp, la kilometrul 64 de pe Autostrada A1 București-Pitești, a fost făcut vineri, 5 aprilie 2024. Mai precis, cadavrul se afla în apropiere de breteaua de ieșire de pe autostrada A1, în satul Olteni, comuna Uliești.

La data de 5 aprilie, polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au fost sesizați cu privire la faptul că pe câmpul din apropierea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, în satul Olteni, a fost observat cadavrul unei persoane.

A fost constituită o echipă complexă de cercetare, condusă de către un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, iar toate activitățile sunt în curs de desfășurare, a informat IPJ Dâmbovița.

Acum, la câteva zile de la incident, în urma rezultatelor testelor ADN s-a descoperit că femeia ucisă ar fi o tânără în vârstă de 38 de ani din București, conform surselor A3 CNN. Aceasta a fost dată dispărută în data de 6 martie 2024.

Femeie ucisă fusese dată dispărută la București
Femeie ucisă fusese dată dispărută la București | Sursă foto: Poliția Capitalei

Sora femeii ucise a povestit că ultima dată când a vorbit cu aceasta a anunțat-o că va întârzia. Din nefericire, tânăra nu s-a mai întors acasă. La 24 de ore, sora ei a mers la Poliție și a anunțat dispariția.

Există un cerc de suspecți

Același surse au transmis că anchetatorii ar avea un cerc de suspecți în ceea ce privește această crimă. De asemenea, ar fi fost identificate și două vehicule suspecte care au apărut în zona unde s-a găsit cadavrul.

Conform A3 CNN, ipoteza principală în acest caz este că tânăra a fost ucisă într-o altă locație, trupul acesteia fiind mai apoi tranșat și aruncat pe respectivul câmp.

Ancheta este încă în desfășurare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Cookies