Serviciul Omoruri a preluat cazul femeii sfâşiate de câini

de:
28 ian. 2011
0 afișări
Serviciul Omoruri a preluat cazul femeii sfâşiate de câini

Verificările privind moartea femeii muşcată de câini în curtea ADP Sector 5 vor fi făcute de Serviciul Omoruri al Poliţiei Capitalei, ofiţerii investigând circumstanţele în care s-a petrecut incidentul, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan.Femeia fusese muşcată în curtea ADP Sectorul 5.

Victima a făcut stop cardio-respirator la ora 11:50.

Medicul Ioan Florescu, şeful Clinicii de chirurgie plastică de la Spitalul „Bagdasar – Arseni”, a declarat, vineri dimineaţă, că femeia era în stare critică şi în şoc posthemoragic şi că a fost supusă la trei intervenţii chirurgicale, printre care şi un transplant de piele pe porţiunile sfâşiate de animale.
În plus, cadrul medical a declarat că acest caz este unul dintre cele mai grave pe care le-a văzut în timpul carierei sale.

„Leziunile produse de aceste muşcături de câini, îndrăznesc să le asemuiesc cu un sindrom prin strivire, unul dintre cele mai grave leziuni în patologia traumatică. Leziunile produse prin aceste muşcături de câine interesează: tegumentele de la nivelul scalpului, membre superioare, de la umăr până la degete, membre inferioare, de la articulaţia şoldului şi până la laba piciorului. Au distrus tegumente, au distrus muşchi, tendoane, vase, nervi”, declara medicul Ioan Florescu.

Victima, Tanioşa Sachievici a fost angajată recent la o firmă de deşeuri din Constanţa, care urma să deschidă un punct de lucru în Bucureşti. Ea primise acceptul de a ridica de la ADP Sector 5 un container pentru colectarea materialelor refolosibile, susţine patronul firmei, care, după ce a văzut reportajul la televizor, a venit la spital să-şi vadă angajata.

Citeşte şi Iubitorii de animale: Maidanezii din Bucureşti, îngrijiţi de iubitorii de animale doar cu semnătura.

Primii care apără maidanezii, primii care î abandonează la greu.

Cookies