Femeia lovită din senin de un necunoscut, pe șoseaua Ștefan cel Mare, a suferit fractură de peroneu. Agresorul a fost prins și e în arest preventiv

23 mai 2024
28120 afișări
Femeia lovită din senin de un necunoscut, pe șoseaua Ștefan cel Mare, a suferit fractură de peroneu. Agresorul a fost prins și e în arest preventiv
Femeia lovită din senin de un necunoscut, pe șoseaua Ștefan cel Mare, a suferit fractură de peroneu. Agresorul a fost prins și e în arest preventiv. Sursa foto: Captură de ecran News.ro

Apar noi detalii în cazul tânărului de 25 de ani care a agresat o femeie pe șoseaua Ștefan cel Mare din București. Potrivit medicilor, femeia în vârstă de 45 de ani a suferit o fractură de peroneu în urma loviturii primite. De asemenea, ancheta demarată de procurori a confirmat faptul că între victimă și agresor nu exista niciun istoric precedent, cei doi nu se cunoșteau și implicit nici nu aveau la activ conflicte sau certuri. Conform primelor estimări, femeia va avea nevoie de circa 30-35 de zile de îngrijiri medicale.

Un tânăr de 25 de ani a atacat din senin o femeie de 45 de ani pe șoseaua Ștefan cel Mare din București, lovind-o puternic peste picioare, aceasta căzând pe jos, după care suspectul a plecat în direcția opusă fără să interacționeze cu victima. Potrivit autorităților, femeia a suferit o fractură de peroneu în urma loviturii, având nevoie de peste o lună de îngrijiri medicale.

Femeia de 45 de ani care a fost lovită de un tânăr în plină stradă a suferit o fractură de peroneu

Mai mult, victima și agresorul nu se cunoșteau înainte de acest incident și nu aveau nicio legătură, potrivit anchetei începute de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. În urma atacului, victima s-a ales cu fractură de peroneu, în timp ce pe numele agresorului a fost emis un mandat de arestare preventivă.

„La data de 11.05.2024, în jurul orei 20:55, în timp ce se afla în dreptul imobilului cu nr. 77, situat la adresa din Bucureşti, şos. Ştefan cel Mare, nr. 234, Sector 2, inculpatul a observat-o pe persoana vătămată trecând pe trotuar şi fără a o cunoaşte sau a avea vreo discuţie cu aceasta, s-a îndreptat în viteză către aceasta şi a lovit-o puternic cu piciorul în zona inferioară a piciorului drept, determinând căderea persoanei vătămate la nivelul solului şi provocarea de leziuni traumatice (fractură de peroneu), evaluate preliminar la 30-35 (treizeci-treizeci şi cinci) de zile de îngrijiri medicale”, a transmis joi Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Polițiștii au fost alertați de reprezentanții spitalului unde a mers victima pentru control legat de acest incident: „În fapt, la data de 12 mai 2024, în jurul orei 00.30, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată de către reprezentanţii unui spital, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgenţe s-a prezentat o femeie care ar fi fost agresată fizic”, a transmis Poliția Capitalei.

În acest moment, agresorul se află sub supravegherea autorităților, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile în baza dosarului penal în care este acuzat pentru loviri sau alte violențe.

CITEȘTE ȘI

Metoda electorală „Babalau”. Nicușor Dan nu mai sperie bucureșteni cu Piedone, acum a venit rândul Gabrielei Firea. „Are toate șansele să câștige”

Trafic ALERT | STB: E avarie în rețea, liniile 3, 24 și 45 sunt blocate pe Calea Griviței, la Pod Constanța

FOTO | Pieton lovit pe trecere, pe Bulevardul Dacia. Mașina circula și pe interzis, mai precis pe banda STB

Cookies