Femeia din Otopeni suspectată că și-ar fi ars bebelușul în sobă a fost arestată preventiv. Reprezentanții spitalului în care a fost internată au sesizat poliția

26 iul. 2023
304 Afișari
Femeia din Otopeni suspectată că și-ar fi ars bebelușul în sobă a fost arestată preventiv. Reprezentanții spitalului în care a fost internată au sesizat poliția
Femeia din Otopeni suspectată că și-ar fi ars bebelușul în sobă a fost arestată preventiv. Reprezentanții spitalului în care a fost internată au sesizat poliția | Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

O femeie din Otopeni, județul Ilfov, suspectată că a născut la domiciliu și și-a ars bebelușul în sobă, a fost arestată preventiv.

O femeie din Otopeni, bănuită că și-ar fi ars bebelușul în sobă, arestată pentru 30 de zile

Femeia în vârstă de 41 de ani din Otopeni este cercetată pentru violență în familie sub forma omorului. Reprezentanții spitalului unde a fost transportată femeia de către un echipaj medical a sesizat poliția, a transmis News.ro.

IPJ Ilfov a anunţat, miercuri, că instituţia a fost sesizată pe data de 22 iulie de către reprezentanţii unui spital din Bucureşti cu privire la faptul că la unitatea medicală a fost adusă de către un echipaj medical o femeie, din Otopeni, în cauză fiind suspectată naşterea la domiciliu. Bănuita a fost dusă la spital la sfârșitul lunii aprilie.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii oraşului Otopeni, ai Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov, criminalist şi procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul lfov, iar, în cadrul activităţilor specifice desfăşurate, au descoperit în soba dintr-o încăpere, cadavrul carbonizat al unui bebeluş.

Totodată, sursa precizată mai sus a transmis că la faţa locului a mers şi medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru a efectua activităţi ce țin de competenţa sa.

În cauză, a fost deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie în forma omorului, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

În cursul zilei de marţi, 25 iulie 2023, femeia, în vârstă de 41 de ani, a fost reţinută pentru 24 de ore. Ulterior a fost arestată pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie în forma omorului calificat, urmărirea penală fiind în competenţa exclusivă a procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Femeia a ajuns în stare gravă la spital după ce a născut

Atenție! Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Potrivit unor surse judiciare, crima ar fi avut loc la sfârșitul lunii aprilie. Un tânăr din Otopeni a sunat la 112 pentru a anunța autoritățile că mama lui zace inconștientă, pe jos, într-o baltă de sânge, potrivit Gândul.ro.

La fața locului a ajuns de urgență o ambulanță. Femeia a fost transportată în stare gravă la Spitalul Elias din București. Medicii au constatat că pacienta pierduse mult sânge după o naștere. Nimeni nu a aflat unde era nou-născutul, de aceea medicii au anunțat Poliția.

Polițiști din Ilfovs-au deplasat la locuința în care stătea femeia. Aceștia au aflat că la adresa respectivă locuiau concubinul femeii și trei băieți pe care aceasta îi avea din relații anterioare, dintre care doi majori și unul în vârstă de 10 ani.

Rudele le-au indicat polițiștilor locul în care a fost găsită inconștientă femeia și unde încă se afla o baltă de sânge. S-a observat o dâră de sânge care ducea către gura sobei cu lemne.

În acel moment, unul dintre polițiști a deschis ușa sobei. Bărbatul a văzut cum între lemnele proaspăt arse zăcea trupul carbonizat al unui bebeluș nou-născut.

Pentru că femeia era în stare gravă, nu a putut fi arestată. Aceasta a rămas internată sub pază.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies