ARHIVA B365

Femeia din Bucureşti care și-a aruncat bebelușul la gunoi a fost REŢINUTĂ UPDATE

UPDATE Femeia care și-a aruncat bebelușul la gunoi a fost reținută. Ea va fi prezentată marți Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă. Femeia a fost audiată luni de polițiști de la Serviciul Omoruri al DGPMB.

Femeia care și-a aruncat bebelușul la gunoi săptămâna trecută pe bulevardul Ion Mihalache a fost identificată, a anunțat luni Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei. Mama este audiată luni de polițiști de la Serviciul Omoruri al DGPMB.

Anchetatorii au identificat-o pe femeia care, în data de 9 mai, a lăsat lângă o pubelă o fetiţă în vârstă de şase zile, pe care o băgase într-o pungă, au explicat oficialii Poliţiei Capitalei, potrivit Agerpres.

Femeia va fi audiată la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, anchetatorii urmând să stabilească dacă aceasta va fi pusă sub acuzare şi dacă vor fi luate măsuri preventive. 

În 9 mai, o persoană a văzut punga în care era fetiţa, pusă lângă o pubelă de pe bulevardul Ion Mihalache din Bucureşti, a luat bebeluşul acasă şi a sunat la numărul 112. Bebeluşul a fost preluat atunci de un echipaj SMURD şi transportat la Maternitatea Polizu.

O fetiță de câteva zile a fost găsită într-o pungă de gunoi, pe stradă, lângă o pubelă de gunoi, pe bulevardul Ion Mihalache. Fetița a fost luată acasă de o persoană care imediat a anunțat evenimentul. La caz s-au deplasat două ambulanțe SMURD. Pompierii paramedici au găsit bebelușul în stare bună și l-au transportat la Spitalul Polizu”, preciza atunci purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button