Femeia de 29 de ani din București care a mușcat și atacat mai multe persoane a fost arestată pentru 30 de zile

27 iun. 2024
1444 afișări
Femeia de 29 de ani din București care a mușcat și atacat mai multe persoane a fost arestată pentru 30 de zile
Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Femeia de 29 de ani din București care a mușcat și agresat mai multe persoane a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, potrivit autorităților. Aceasta ar suferi de mai multe afecțiuni medicale, și și-a atacat atât fiica de 10 ani, cât și vecinii, dar și pe cei doi polițiști care o imobilizau.

Apar noi informații în cazul femeii care a mușcat și atacat mai multe persoane în București. Astfel, judecătorii au emis miercuri seară mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele său, după ce și-a atacat vecinii, și-a agresat fiica de 10 ani și a mușcat doi polițiști. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a decis că femeia este responsabilă pentru două infracțiuni de lovire, două de ultraj, dar și de distrugere.

Femeia din București care și-a agresat fiica și care a mușcat polițiștii, arestată pentru 30 de zile

De asemenea, suspecta în cauză ar suferi de mai multe afecțiuni medicale, conform News.ro. Faptele pentru care a fost arestată au avut loc în seara zilei de 19 iunie, în timp ce femeia a fost reținută în cursul zilei de miercuri, 26 iunie.

„La data de 19 iunie 2024, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 5 Poliție au fost sesizați prin apel 112, în jurul orei 21:30, de către un bărbat, cu privire la faptul că, la o adresă din Sectorul 1, mai multe persoane sunt agresate de către o femeie care locuiește la un imobil învecinat. Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă”, a transmis Poliția Capitalei.

Vecinii suspectei, un bărbat de 51 de ani și o femeie de 50 de ani, care au venit alertați de țipetele fiicei sale, au mers la aceasta acasă, fiind apoi agresați fizic de femeia de 29 de ani.

„Totodată, în momentul în care cele două persoane au încercat să se întoarcă în imobilul în care locuiesc, bănuita le-ar fi provocat mai multe distrugeri, intrând în curtea imobilului respectiv. De asemenea, bănuita şi-ar fi agresat fizic fiica în vârstă de 10 ani. Femeia, în vârstă de 29 de ani, a fost identificată şi depistată în zona în care a avut loc evenimentul, iar în momentul în care i-a văzut pe poliţişti, a devenit agresivă, provocandu-şi autovătămări”, se explică în comunicat.

Suspecta i-a atacat și pe polițiști

Poliția a transmis faptul că aceasta se manifesta violent la venirea echipajului, agenții luând decizia de a o imobiliza, însă doi agenți de la Secția 5 care voiau să o încătușeze au fost mușcați de suspectă la nivelul mâinilor.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, împreună cu polițiști din cadrul Secției 5, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, violență în familie, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, distrugere și ultraj.

CITEȘTE ȘI

Cookies