ARHIVA B365

Femeia care şi-a trimis fetiţa de 8 ani să facă sex oral pentru o pungă de făină a fost eliberată

Luni 17 august, femeia a depus contestaţie şi a fost eliberată de judecători, după ce vineri, 14 august magistraţii Tribunalului Botoşani dispuneau arestarea preventivă a femeii din Coşula, judeţul Botoşani. Femeia este acuzată că şi-a pus copila de opt ani să facă sex oral unui consătean în schimbul unor pungi cu alimente, scrie adevarul.ro.

„Admite contestaţia formulată de inculpata Elena M. , cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la viol, prevenită şi pedepsită de art. 48 rap. la art. 218 alin. 1, alin. 3 lit. c din Codul penal cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal, împotriva aceleiaşi încheieri nr. 35 din 13 august 2015 a Judecătoriei Botoşani, încât, în baza art. 204 alin.12 Cod procedură penală înlocuieşte măsura arestului preventiv a acesteia cu măsura controlului judiciar prev. de art. 211 Cod procedură penală”, se arată în decizia oficială a magistraţilor.

Cu alte cuvinte arestul preventiv a fost înlocuit de controlul judiciar.

Mătuşa fetei care ar fi fost cea care o ducea pe copilă la sătean, rămâne în arest preventiv. La fel ca şi bărbatul de 60 de ani acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu copila.

Sătenii din Coşula au anunţat poliţia după ce au observat cum fetiţa de opt ani intra şi stătea timp îndelungat în casa unui consătean în vârstă de 60 de ani.

Într-un an de zile, copila de opt ani a fost de 10 ori la vecinul ei şi a întreţinut relaţii sexuale orale. Era dusă acolo de mătuşa ei, cu acordul propriei mame. Bărbatul de 60 de ani, oferea în schimbul plăcerii diferite alimente.

S-a întâmplat ca recompensa pentru umilirea unui copil de numai opt ani să fie o pungă cu făină.

Vecinii spun că mama fetei era bucuroasă, fiind foarte săraci.

Copila nevoită să facă sex pentru mâncare de la opt ani, mai are încă şapte fraţi cu vârste cuprinse între şase luni şi 15 ani.

Bărbatul de 60 de ani a fost arestat de poliţişti, alături de mama şi mătuşa fetei.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului a luat în grija statului toţi copiii. Mai ales pe copila de 8 ani care va beneficia de consiliere psihologică.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button