Femei spălate pe creier, sclave sexuale pentru un Guru pervers și manipulator. V-ar plăcea să aveți un harem? “The Other Lamb”, filmul în care sunt mânate toate

19 mart. 2021
5733 afișări
Femei spălate pe creier, sclave sexuale pentru un Guru pervers și manipulator. V-ar plăcea să aveți un harem? “The Other Lamb”, filmul în care sunt mânate toate

“Toate fimeile știu că binili învinge”, cât timp nu se bagă în vreo sectă ca să devină sclavele vreunui descreierat care se crede Mântuitor, Păstor de oi cu multă lână și puțin creier. Orice ar zice feministele bătăioase, parcă e ceva în gena femeilor, ceva care le face să se supună. Cum dau de unul care știe să le umble la neuroni și la sentiment, cum cad în adorație bolnavă. “The other lamb”, un film de o rară frumusețe vizuală, tratează exact acest subiect revoltător: cultul unor Doamne pentru un Cioban, mielușele nevinovate pângarite pe altarul credinței cu zero IQ.

Filmele cu secte sunt preferatele mele. Deși par trase la indigo, întotdeauna reușesc să îmi ridice noi întrebări. Măi, dar femeile astea nu văd că șeful cultului le face preotese ca să profite de ele și să le abuzeze? Măi, dar în capul lor nu se aprinde beculețul când văd că acest Cristianic le infometează, le violează și le toarnă gogoși cu nemiluita? Ele de ce nu pun mâna pe o carte de psihologie, ele de ce nu se duc la Cărturești?

cronica, de film
Credit. 2019, Subotica TOLDesignation Activity Company, Rumble Films Production Zentropa Belgium BVBA.

Să te ferească Dumnezeu de Bivolarii care te pun să bei urină și tu zici că e șampanie

De ce stau de bunăvoie într-un harem neaerisit, iar în timp ce ele se chinuie să digere toate prostiile care li se spun, EL, Marele EL huzureste în putere și-n plăcere? Să te ferească Dumnezeu de Bivolari de ăștia care te pun să bei urină și tu să zici că e șampanie. Aici am deviat puțin de la film, recunosc, dar am vrut doar să va pregătesc contextul. Sectele sunt nemuritoare, subiectul este real, îl vedem la știri, povestea se repetă, fără ca sexul slab să învețe ceva din istorie. Bine, vorbim de partea slabă a Sexului slab. De la Charles Manson la Guru-ul Keith Raniere, fondatorul sectei Nxivm, (se pronunță Nexium), nimic nu este nou sub soare când vine vorba de femei abuzate . Exact ca la copilași: le spui că plita e încinsă, dar până când nu pun ei mâna, nu te cred. Adicătelea li se zice “ pune mâna pe Vasilică” și ele chiar pun, deși am intrat în Postul Mare.

CRONICA, DE, FILM
Credit. 2019, Subotica TOLDesignation Activity Company, Rumble Films Production Zentropa Belgium BVBA

Ciobanul își conduce oițele sus pe munte, cu rucsăcele North Face în spate

În “The other lamb”, frumușelul actor Michiel Huisman păstorește vreo 20 de soții și de fiice și le conduce exact ca pe oi, la modul propriu, numai toiagul lui Moise îi lipsește. În sensul că Guru-ul tre’ să fugă mereu de poliție, așa că le cară pe doamne pe dealuri, cu bocceluța în spate, în căutarea unui nou sălaș pentru sectă. Pe Huisman poate-l știți din întunecatul horror cu pretenții psihologice, “The Invitation”, de Karyn Kusama. E un film în care un nene acceptă o cină la fosta sa soție și se lasă cu omoruri, sânge, groază, ceva delicat pentru o sâmbătă seară în pandemie, când ești consemnat în casă de DSP. Când mai aveți seară de filme de groază, încercați-l. Pe actrița Raffey Cassidy o știți sigur din “The Killing of a Sacred Deer “(2017), unde a jucat alături de Colin Farrel, Nicole Kidman și Bill Camp. Absolutely fucking brilliat film.

cronica, de film
Credit. 2019, Subotica TOLDesignation Activity Company, Rumble Films Production Zentropa Belgium BVBA

Diavolul de Guru ciocănește fete care nasc alte fete numai bune de ciocănit. Și tot așa

Soțiile Perversului Mistic sunt îmbrăcate în roșu, unele cu haine purpuriu-vișiniu sau accesorii fucsia. Fiicele poartă rochii de culoare albastră, cu pulovere și paltoane verzi. Ciobanul poartă negru, bunânțeles, că se spală mai ușor și e mai purtabil, nu că n-ar avea cine să-i spele desuurile. Imaginea excepionala este semnată de Michal Englert, iar costumele detaliate sunt create de Jenny Nolan și creează un contrast vizual între cele două grupuri, mame și fiice. Pentru că în sectă nu există băieți și nici bărbați. Practic, Spurcăciunea de guru ciocăneste niște fete, ele nasc tot fete care, la rândul lor, vor fi ciocănite și vor face fete. Iar când soțiile imbatrânesc, Satanistul le aruncă în gârlă că-l încurcă și vrea să se poată bucura de fecioare în voie, fără gelozii ieftine.

cronica, de fi
Credit. 2019, Subotica TOLDesignation Activity Company, Rumble Films Production Zentropa Belgium BVBA

Cât pe ce să cad din fotoliu când o soție mai vestejită, o nostalgică, îi spune unei fecioare: “Imi amintesc când m-a privit așa frumos și adânc și mi-a dăruit Harul lui”. În traducere, HAR înseamnă PUȚULICĂ, să n-avem vorbe și dubii de percepție, cinefililor. Cea mai mare parte a filmului păstrează suspansul narativ pe un fundal superb, dar sumbru, minimalist de munți ploioși, bătuti de vânt, odată ce grupul pleacă în călătoria vieții ca să scape de Poliție. Eu nu zic că e de nota zece, dar merge dacă vă preocupă fenomenul. E chiar prostuț, cu final grăbit și nereușit, dar are subiect atrăgător ca un crap care mai poate trăi și-n cada din baie vreo săptămână, dacă-i schimbi apa.

cronica, de, film
Credit. 2019, Subotica TOLDesignation Activity Company, Rumble Films Production Zentropa Belgium BVBA

Guru-ul Keith Raniere însemna femeile cu electrocauterul la nivelul pelvisului

Mi-a amintit de scandalul de anul trecut cu secta Nxivm (se pronunță Nexium), o companie care avea drept obiect marketing-ul multi level și ideea de well-being, însă, în fapt folosea femeile pe post de sclave sexuale. Liderul sectei, Keith Raniere riscă acum închisoarea pe viață, deși a avut bani să plătească o cauțiune de 100 de milioane de dolari. O sutică de milioane de parai, măi nene. Depravatul era ajutat de o actrița care și-a recunoscut vinovăția, Allison Mack, și recruta femei bogate și singure, numai bune de spălat pe creier cu detergent Mister Proper. Societatea o ardea în chakre și filosofii adânci și avea acronimul DOS. De la Dominus Obsequious Sororium, Stăpânul Femeilor Supuse. DOS la DOS nu-și scoate ochii. O să rămân cu ochii pe subiect, a făcut vâlvă mare în State, HBO a anunțat că o să producă un serial documentar si l-a făcut. Revin cu cronica, filmul se numeste The Vow/Jurământul si este senzațional, il găsiti pe HBO GO. 

cronica, de, film
Credit. 2019, Subotica TOLDesignation Activity Company, Rumble Films Production Zentropa Belgium BVBA
Haremul, visul secret al fiecărui bărbat, coșmarul oricărei femei

Șă vă mai zic ceva. Haremul rămâne visul secret al bărbaților din toate timpurile și coșmarul tutulor femeilor. Lumea tribală, creștină, ebraică, egipteană, persană sau chineză, triburile africane și milionarii arabi de astăzi au promovat si legiferat ideea că “femeia este proprietea mea”. Că, așa a început omenirea, cu verbul “a avea, am, vreau să am”, așa se întâmplă încă din Era Glaciară. Așa a gândit și gândește masculul Alpha: ăsta este mamutul meu, asta este ghioaga mea, sulița mea, coliba mea, amuleta mea, iar astea sunt FEMEILE MELE ȘI NUMAI ALE MELE și valorează mai mult decât toți mamuții vostri. Mind control, nu jucărie!

Pe Netflix, găsiți câteva documentare briliante despre secte, Wild Wild Country, Holly Hel, Jesus Câmp și Jonestown: Paradise Lost. O să mă ocup de ele în viitoarele mele cronici epileptice, sunt atât de interesante încât nici cruce nu-ți mai vine să faci. Vă pup pe coasta lui Adam și atenție mare la băieții care vă oferă acadele otravite cu Harul lor.

Nota B365.ro: Nimeni nu se uită la filme ca Toni. Nimeni nu ne povestește filmele ca Toni. Ce e cel mai tare la ea (în afară de toate celelalte foarte mișto) este că nu ne dă spoiler, ne dă poftă de văzut filmul. Puteți să verificați din lista asta de mai jos:

Cookies