ARHIVA B365

Felix Tătaru, audiat la DNA în dosarul Gala Bute

UPDATE: „Nu știu nimic! Nu am avut nicio treabă cu Gala Bute! Da, ne-am întâlnit pentru că aveam treabă la PDL. Tot timpul am primit bani pentru servicii” – a declarat Felix Tătaru.

Felix Tătaru va fi audiat miercuri dimineață în dosarul Gala Bute. Numele său este invocat de Ana Maria Topoliceanu, care spune că acesta primea bani de la Elena Udrea.

Felix Tătaru a lucrat ca strateg de campanie atât pentru Traian Băsescu, cât și pentru actualul președinte, Klaus Iohannis, în campania electorală din 2014. 

Tot miercuri este audiat de procurori și Ștefan Lungu, fost consilier personal al Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului. Acesta a acceptat să fie confruntat cu Elena Udrea, după ce a făcut denunțuri în care povestea cum erau aprobate plățile de fonduri către anumite firme, contra unei mite de 10%. 

Ștefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, a declarat marți că își dorește să se afle adevărul și că niciun moment nu se teme de confruntarea cu fosta sa șefă, potrivit Realitatea Tv.

Lungu a mărturisit în fața anchetatorilor mecanismul mitelor, anume acei 10% care se întorceau sub formă de comisioane la Elena Udrea. Instanța va decide dacă este cazul să de organizeze o confruntare între Ștefan Lungu și Elena Udrea.

Confruntarea a fost dorită de avocații Elenei Udrea care și-au propus astfel să demonteze acuzațiile foștilor subalterni ai Elenei Udrea.

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button