FELICITARE FLORII. Cele mai frumoase MESAJE DE FLORII

de:
12 apr. 2014
68 Afișari
FELICITARE FLORII. Cele mai frumoase MESAJE DE FLORII

MESAJE DE FLORII. Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi şi fericire îţi doresc din partea mea. La mulţi ani de ziua numelui!

FELICITARE FLORII. Sărbătoarea Floriilor şi primăvara trezeşte în noi dorinţa de a fi împlinite, de a avea parte, în fiecare zi, de clipe de iubire, momente de fericire, vorbe dulci, zâmbete şi bucurii. La mulţi ani!

MESAJE FLORII FRUMOASE. Astăzi, fiind o zi frumoasă şi ştiind că-i ziua ta,/ În parfumul dimineţii, ţin a te felicita. La mulţi ani de ziua numelui!

MESAJE MULŢI ANI FLORII. Adevărata frumuseţe vine din suflet şi încălzeşte lumea cu bunătatea, onestitatea şi compasiunea ei. Eşti o persoană cu adevărat specială şi îţi urez să ai parte de o zi minunată. La mulţi ani!

MESAJE FLORII. Îţi doresc ca această zi minunată de primăvară să fie urmată de altele mult mai frumoase şi mai deosebite, pline de bogăţie sufletească şi nu numai. La mulţi ani!

MESAJE DE FLORII. Azi, de Florii, îţi urez ca anii frumoşi să-ţi vină în cale! Sănătate şi la mulţi ani!

MESAJE FLORII FRUMOASE. Să primeşti flori de ziua ta, să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sarbatoare. La mulţi ani!

MESAJE MULŢI ANI FLORII. Cine poate spune că nu am cea mai frumoasă floare din lume lângă mine? Chiar şi florile pălesc în faţa frumuseţii sufletului tău! Să fii sănătoasă şi fericită! 

MESAJE DE FLORII. Să primeşti flori de ziua ta. Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

FELICITARE FLORII. Dacă aş fi avut câte o floare de câte ori m-am gândit la tine, m-aş putea plimba printr-o grădină nesfârşită. La mulţi ani de Florii!

MESAJE ONOMASTICĂ FLORII. Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astazi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele.

MESAJE FLORII FRUMOASE. De ziua ta, o lume ne desparte, însă te simt aici, chiar dacă eşti departe. La mulţi ani, de la mare depărtare!

MESAJE MULŢI ANI FLORII. E timpul să renaştem odată cu primăvara. E timpul să spunem „La mulţi ani” celei mai frumoase flori din viaţa noastră!

MESAJE DE FLORII. Onmastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULŢI ANI!

MESAJE FLORII. E un miracol care se repeta in fiecare an cu aceeasi putere. Sa fii frumoasa, tanara si plina de stralucire, asemeni primaverii!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE FLORII: De ziua numelui tau, iti doresc ca toate lucrurile bune si frumoase sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire si succes. La multi ani!

MESAJE FLORII FRUMOASE. Totul pe lume se schimba, doar florile se deschid in fiecare primavara. Pentru ca esti minunata, toate florile din lume iti ureaza la multi ani!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE FLORII: Ziua numelui sa-ti fie plina de realizari si sa te bucuri mereu de orice lucru frumos din viata ta! La multi ani!

MESAJE DE FLORII. Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani infloritori!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE FLORII: La mulţi ani! Iti multumesc ca m-ai invatat sa cred in lucrurile marunte si sa ma bucur cu tot sufletul de bogatia culorilor vietii.

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE FLORII: Sa primesti flori de ziua ta. Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani!

FELICITARE FLORII. Departe-aş vrea de-aici să vii,/ În alte lumi senine,/ În dimineaţa de Florii/ Să mă cunun cu tine.

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE FLORII: Aceasta zi sa iti aduca atat de multe flori incat sa te pierzi printre ele si tot atatea realizari. La multi ani!

MESAJE FLORII. Fiind o zi de sarbatoare crestineasca, nu-mi vine decat sa ma gindesc la Dumnezeu si sa-l rog sa ocroteasca familiile noastre si pe cei dragi ai nostri, oriunde s-ar afla, si sa binecuvinteze vremurile si lumea in care traim. Motoceii sa va intre in casa cu mult belsug si spor in toate!

MESAJE ŞI URĂRI PRIN SMS DE FLORII: Sa-ti fie viata un buchet de flori intr-o gradina plina de realizari. La multi ani de ziua numelui!

MESAJE FLORII FRUMOASE. Fie ca, pe oriunde ai merge, trandafiri sa-ti rasara in cale si garoafe sa-ti ramana in urma. La multi ani!

Cookies