Federaţia Română de Modelism are un nou preşedinte. Ce şi-a propus Gabriel Mutu

de:
29 feb. 2020
11 Afișari
Federaţia Română de Modelism are un nou preşedinte. Ce şi-a propus Gabriel Mutu

„Una dintre cele patru ramuri ale acestui sport, respectiv automodelismul, mi-a adus multiple titluri de campion național și onoarea de a fi desemnat Maestru al Sporturilor.

Dar, cele mai importante trăsături pe care acest sport le poate insufla, în special copiilor, sunt: gândirea logică, autocontrolul și autocunoașterea. Voi pune această disciplină pe harta activităților sportive căutate de pasionații de tehnică și inovare și voi redefini modelismul drept sport național, sport al tuturor vârstelor”, a declarat Gabriel Mutu, noul președinte al FRMd, după anunțarea rezultatului alegerilor.

Gabriel Mutu a preluat mandatul de preşedinte al Federaţiei Române de Modelism (FRMd) de la Radu Berceanu, fost senator și ministru al Transporturilor.

Toate cele patru ramuri ale acestui sport: aeromodelism, automodelism, navomodelism și rachetomodelism vor fi promovate în egală măsură și vor beneficia de susținerea financiară, necesară dezvoltării bazei materiale și participării la cât mai multe competiții naționale și internaționale, a anunţat Mutu.

„Mi-am propus, ca prioritate, în acest mandat de patru ani, atragerea tuturor pasionaților de tehnică și inventică spre activitățile FRMd, dar în special a copiilor. Un copil poate deprinde, prin interesul pentru acest sport, trăsături extrem de importante în formarea ca individ împlinit”, a explicat Gabriel Mutu. 

Cookies