Fecale umane găsite într-un loc de joacă din Capitală. „Nimic nu oprește ca locurile de joacă din Sectorul 2 să devină WC-uri publice”

19 feb. 2023
611 Afișari
Fecale umane găsite într-un loc de joacă din Capitală. „Nimic nu oprește ca locurile de joacă din Sectorul 2 să devină WC-uri publice”
Fecale umane găsite într-un loc de joacă din Sectorul 2 al Capitalei. „Nimic nu oprește ca locurile de joacă din Sectorul 2 să devină WC-uri publice”. Imagine simbol: Unsplash

Se pare că problema cu fecalele umane a devenit din ce în ce mai întâlnită în locurile publice ale Sectorului 2.

O mămică a sesizat problema și a fost foarte nemulțumită că autoritățile nu au luat măsuri:

Nesimțirea unor cetățeni, dar și a autorităților, a depășit orice limită a bunului simț.

Locurile de joacă din Sectorul 2, devenite toalete publice

O bucureșteancă a postat pe pagina de Facebook Sector 2- Informații și dezbateri o plângere cu privire la ceea ce a găsit într-un loc de joacă din Sectorul 2.

Fecale umane în parcul Plumbita
Fecale umane în parcul Plumbita. Sursa foto: Facebook/ Claudia Pirvoiu

Femeia a găsit fecale umane în turnul și în toboganul din parcul Plumbuita. Fetița ei a călcat în ele în timp ce se juca:

Duminica trecută am fost la un loc de joacă din parcul Plumbuita cu ai mei copii de vârstă foarte mică. Când să se dea pe tobogan, am constatat cu groază că fetița mea a călcat în fecale umane întinse pe toată suprafața din interiorul unui turn unde se joacă cei mici. Și la cât de mare era cantitatea de fecale, cu siguranță nesimțitul a fost un adolescent sau adult.

Ziua următoare, mămica a sunat la Administrația Domeniului Public Sector 2 și i-a scris și Primăriei Sectorului 2. Femeia a cerut ca cineva să meargă să curețe locul de joacă, dar ADP S2 i-a transmis că nu sunt ei vinovați de cele întâmplate, dar vor transmite mai departe problema.

PS2 în schimb au asigurat-o pe femeie că problema va fi rezolvată:

 Persoana de la ADP S2 mi-a spus că, ce vină au ei, de trebuie sa curețe după nesimțiți, dar că va transmite mai departe. Cei de la Primaria S2 mi-au scris că vor rezolva problema.

După 6 zile, femeia s-a întors în parcul Plumbuita să vadă dacă, într-adevăr, problema a fost rezolvată. Însă, a găsit același lucru. Nevoile umane rămăseseră tot acolo, a fost curățată doar o parte din ele:

Astăzi, sâmbătă, dupa 6 zile, m-am dus special acolo sa văd dacă au curățat și nu mică mi-a fost mirarea sa văd că era în continuare murdar, cineva luase doar grosul, dar mare parte din fecale rămăsese întinsă acolo unde se joacă mulți copii mici.

Mămica a spus că nu-și va mai duce copiii în parcul respectiv.

În urma postării de pe Facebook, locul de joacă a fost curățat

Bucureșteanca a procedat corect atunci când și-a postat nemulțumirea pe Facebook, deoarece problema a fost rezolvată.

Mai mulți membrii ai grupului din Sectorul 2 au văzut postarea femeii și i-au transmis că locul de joacă a fost curățat:

Felicitări pentru simțul civic! În urma sesizării, s-a curățat acest loc de joacă. Probleme/situații neplăcute sunt multe, personalul administrativ este subdimensionat. Vă rugăm să continuați să sesizați astfel de situații, pentru a putea fi rezolvate mai curând. Zi bună!

Locul de joacă din Sectorul 2 a fost curățat
Locul de joacă din Sectorul 2 a fost curățat. Sursa foto: Facebook/ Mihaela Todica

Te-ar putea interesa și:

Cookies