ARHIVA B365

FC Viitorul-CSMS Iaşi. 60 de jandarmi vor asigura ordinea publică la meciul FC Viitorul – CSMS Iaşi

FC Viitorul-CSMS Iaşi. Aproximativ 60 de jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie „Vlad Ţepeş” a Jandarmeriei, vor asigura condiţiile de securitate pentru toţi participanţii la această manifestare sportivă şi vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional, intervenind în cazul tulburării ordinii publice, atât în imediata apropiere a stadionului cât şi pe traseele de afluire/defluire.

Jandarmeria invită spectatorii să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locul de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul stadionului.

Accesul publicului în stadion va fi permis începând cu ora 16.30.

Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Brigada Specială de Intervenţie „Vlad Ţepeş” a Jandarmeriei recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

FC Viitorul-CSMS Iaşi. Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

Spectatorilor le este interzis sã ocupe alte locuri decât cele prevãzute pe documentele de acces, precum şi refuzul eliberãrii acestora la avertismentul verbal al reprezentanţilor societãţii specializate de protecţie şi pazã sau al forţelor de ordine. De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

FC Viitorul-CSMS Iaşi. Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button