ARHIVA B365

FC RAPID BUCUREȘTI – CSU CRAIOVA LIVE LA TV, AZI, DUMINICĂ, 17 MAI. MECI ÎN LIGA I RAPID-CSU CRAIOVA

FC RAPID BUCUREȘTI-CSU CRAIOVA, AZI, DUMINICĂ, 17 MAI, MECI ÎN LIGA I, LIVE LA TV: Peste 100 de poliţişti bucureşteni vor acţiona astăzi, 17 mai a.c., pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere, cu ocazia desfăşurării pe Stadionul „Valentin Stănescu” din Capitală, a meciului de fotbal dintre echipele F.C. RAPID BUCUREŞTI – C.S.U. CRAIOVA.

Poliţiştii vor acţiona atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând, totodată, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

FC RAPID BUCUREȘTI-CSU CRAIOVA, DUMINICĂ, 17 MAI, MECI ÎN LIGA I, LIVE LA TV de la ora 21:00. În acest sens, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodată, Poliţia Capitalei va accentua activităţile de prevenire şi combatere a infracţiunilor săvârşite cu violenţă şi a faptelor de natură să împiedice desfăşurarea normală a acestui eveniment.

FC RAPID BUCUREȘTI-CSU CRAIOVA, DUMINICĂ, 17 MAI, MECI ÎN LIGA I, LIVE LA TV de la ora 21:00. Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pentru asigurarea desfăşurării în deplină siguranţă a manifestării sportive, precum şi pentru evitarea apariţiei unor situaţii conflictuale de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică, Poliţia Capitalei vă recomandă:

– manifestaţi răbdare şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură;
– respectaţi indicaţiile forţelor de ordine şi ale poliţiştilor care dirijează traficul rutier;
– nu consumaţi băuturi alcoolice dacă intenţionaţi să conduceţi autovehicule;
– adoptaţi un comportament civilizat şi respectuos faţă de ceilalţi participanţi la trafic.

FC RAPID BUCUREȘTI-CSU CRAIOVA, DUMINICĂ, 17 MAI, MECI ÎN LIGA I, LIVE LA TV de la ora 21:00.Dacă sunteţi martorii săvârşirii unor fapte antisociale, nu ezitaţi să solicitaţi sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliţie ori să apelaţi numărul unic de urgenţă 112.

Totodată, puteţi sesiza problemele din trafic la numărul de telefon 021.9544.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button