FC BRAȘOV-STEAUA BUCUREȘTI, SÂMBĂTĂ, 16 MAI, LIGA I. FC BRAȘOV-STEAUA BUCUREȘTI, SCOR FINAL 2-3

de:
16 mai 2015
0 Afișari
FC BRAȘOV-STEAUA BUCUREȘTI, SÂMBĂTĂ, 16 MAI, LIGA I. FC BRAȘOV-STEAUA BUCUREȘTI, SCOR FINAL 2-3

FC BRAȘOV-STEAUA BUCUREȘTI, SCOR FINAL 2-3. Steaua București a câștigat, sâmbătă, cu scorul de 3-2 (1-2), în deplasare meciul cu FC Brașov, într-o partidă din etapa a 32-a a Ligii 1 de fotbal.

FC BRAȘOV-STEAUA BUCUREȘTI, SCOR FINAL 2-3. Gazdele au înscris prin autogolul lui Toșca (min 10) și Țâră (min 29). Steaua a marcat prin Tănase (min 16) și dubla lui Rusescu (min 70 și 77). În urma acestui rezultat, Steaua revine pe primul loc în clasamentul provizoriu al campionatului Ligii 1.

FC BRAȘOV-STEAUA BUCUREȘTI, AZI, SÂMBĂTĂ, 16 MAI, ÎN LIGA I, LIVE LA TV. Steaua joacă în deplasare cu FC Brașov o partidă pe care trebuie să o câștige pentru a mai spera la titlul de campioană în acest sezon. Steaua se află la un punct distanță de ASA Târgu Mureș, echipă care joacă de la 21:00 pe teren propriu cu Oțelul, potrivit dolce-sport.ro.

FC BRAȘOV-STEAUA BUCUREȘTI, AZI, SÂMBĂTĂ, 16 MAI, ÎN LIGA I, LIVE LA TV. Echipele probabile:

FC Brașov: Fl. Iacob – L. Goian, Novakovici, Leko, Cr. Ganea – Jurici, Zlomislici – Constantinescu, Bencun, Aganovici – Țâră.

Steaua: Arlauskis – Papp, Varela, Toșca, Guilherme – Prepeliță, Breeveld – Iancu, Stanciu, Tănase – Chipciu.

După rezultatele surprinzătoare din etapa trecută, Steaua remizând pe teren propriu cu formația Concordia Chiajna iar ASA pierzând în deplasare cu Gaz Metan, echipa lui Constantin Gâlcă are doar varianta victoriei pentru a mai spera la titlu.

FC BRAȘOV-STEAUA BUCUREȘTI, AZI, SÂMBĂTĂ, 16 MAI, ÎN LIGA I, LIVE LA TV. Fundașul Gabriel Matei (25 de ani), jucător împrumutat de Steaua la FC Braşov, a refuzat să se mai prezinte la antrenamentele echipei după meciul cu CS U Craiova, scor 1-0, în care a fost eliminat pentru un fault violent, anunţă digisport.ro.

Fotbalistul plecat de la Brașov s-a declarat nemulţumit că nu şi-a primit prima întreagă de victorie şi a invocat o accidentare la genunchi, pentru a pleca la Bucureşti. De atunci, Gabi Matei, jucător cu un trecut tumultos în Liga 1, nu a mai vorbit cu oficialii de la FC Braşov, în ciuda faptului că aceștia au încercat să dea de jucător, în frunte cu antrenorul Szabo.

FC BRAȘOV-STEAUA BUCUREȘTI, AZI, SÂMBĂTĂ, 16 MAI, ÎN LIGA I, LIVE LA TV. „Tot timpul era nemulţumit şi făcea figuri. Ce a făcut Matei la Braşov? Ne-a îngropat în meciul cu Ceahlăul şi apoi a comis-o şi la Craiova”, au declarat angajați din cadrul echipei pentru sursa citată.

La finalul sezonului, împrumutul lui Gabi Matei va expira, iar fotbalistul va reveni la Steaua, echipă pentru care a evoluat doar în 12 partide în patru ani. La Brașov, Gabi Matei a bifat 10 meciuri, fără să marcheze.

FC BRAȘOV-STEAUA BUCUREȘTI, AZI, SÂMBĂTĂ, 16 MAI, ÎN LIGA I, LIVE LA TV. Mai mult ca sigur, el nu va juca împotriva Stelei, în etapa a 32-a a Ligii 1.

 

Cookies