ȘTIRI

FC BRASOV- OTELUL, LUNI, 11 AUGUST, ÎN LIGA 1: SCOR FINAL 1-1. FC BRASOV- OTELUL, LIVE LA TV

FC BRASOV- OTELUL, LUNI, 11 AUGUST, ÎN LIGA 1, SCOR FINAL:

Zaharia a deschis scorul pentru Oţelul, în min. 11, din penalty, iar Constantinescu a egalat pentru FC Braşov în min. 76.

FC BRASOV- OTELUL, LUNI, 11 AUGUST, ÎN LIGA 1, SCOR FINAL:

 „Este un joc important prin prisma a ceea ce urmează pentru noi în acest campionat. Eşecul cu Petrolul, dar mai ales rezultatul de la Giurgiu ne-au făcut să ţinem capul plecat. Sunt convins că în meciul de luni vom vedea o altă echipă FC Braşov – o altă faţă, o altă atitudine şi o altă determinare din partea jucătorilor”, a spus Cornel Tălnar, antrenorul lui FC BRAŞOV.

 În ciuda problemelor, germanul Michael Weiss, antrenorul celor de la Oţelul, este încrezător: „Vom juca cu agresivitate, vrem să câştigăm puncte la Braşov! Atitudinea e pozitivă, am avut antrenamente bune şi intrăm din ce în ce mai mult în formă”.

FC BRASOV- OTELUL, LUNI, 11 AUGUST, ÎN LIGA 1, SCOR FINAL:

 Echipele de start:

FC Brasov: Fl. Iacob – Straut, Ricardo Machado, Diogo Santos, Serginho – Aganovic, C. Munteanu – Constantinescu, Grigorie, Enceanu – Buga.

Antrenor: Cornel Talnar.

Otelul: Plopeanu – Marus, Miselaricu, Šipovic, Murgoci – V. Gheorghe, Cucu – D. Popescu, Avdic, Al. Zaharia – Tudorie.

Antrenor: Michael Weiss.

FC Braşov – Oţelul, LIVE VIDEO pe LOOK TV de la ora 21:00, va fi condus la centru de Istvan Kovacs (Carei), care va fi ajutat de aistenții Miclos Nagy (Cluj) și Vasile Marinescu (București).

sursa: rtv.net.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button