FB-jobs la primărie. Clotilde Armand caută oameni pe Facebook și scoate posturi bune la licitație

de:
08 dec. 2020
216 Afișari
FB-jobs la primărie. Clotilde Armand caută oameni pe Facebook și scoate posturi bune la licitație
Clotilde Armand caută oameni pentru Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand a anunțat că vrea să facă schimbări semnificative imediat ce a preluat mandatul de primar al Sectorului 1. Declara că vrea să digitalizeze instituția și să optimizeze personalul.

Când a devenit primar al Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand declara că nu îi va concedia pe cei 3.100 de angajați ai celor 11 direcții, dar îi va muta unde va fi nevoie. Acum câteva zile, a început reorganizarea Primăriei La propunerea ei, Consiliul Local al Sectorului 1 a aprobat deja desființarea a trei structuri aflate în subordine: Administrația Piețelor, Administrația Unităților de Învățământ Preuniversitar și a Unităților Sanitare Publice și Centrul Cultural. Atribuțiile celor trei instituții sunt preluate de aparatul de specialitate al primarului.
Azi, Clotilde Armand a anunțat că e în căutare de oameni. Mai exact, de specialiști în administrație publică locală. Caută inclusiv city-manager.

„Anunțul de angajare” de pe Facebook

Clotilde Armand a a dat anunț de recrutare la Primăria Sector 1 azi (marți, 8 decembrie). Sună așa:
„Salutare! Ai remarcat și tu că în Sectorul 1 sunt multe lucruri de făcut. Crezi că poți contribui la reconstruirea și dezvoltarea comunității noastre prin proiecte și programe cu impact major în viața cetățenilor? Dacă ești o persoană integră, inovatoare, energică și ai cunoștințe solide sau experiență în domenii precum: smart city, digitalizare, mediu, investiții, atragere de fonduri europene și administrație publică, te așteptăm să facem împreună echipă. Poți fi chiar tu administratorul public (city manager-ul) Sectorului 1!
Trimite-ne câteva rânduri despre tine, alături de CV-ul tău, pe adresa de e-mail: [email protected] până pe data de 19 decembrie 2020.
Haide împreună cu noi să schimbăm în bine viața locuitorilor Sectorului 1!”
În mai puțin de oră, anunțul făcut de Clotilde Armand pe Facebook a adunat mii de reacții: likes, comentarii, shares.
Cookies