ARHIVA B365

Fațada unui bloc din Sectorul 4 s-a desprins din cauza vântului puternic VIDEO

Angajații ADP Sector 4 și agenții Poliției Locale Sector 4 au intervenit, ieri, pentru a ajuta Pompierii într-o acțiune pe strada Râul Mara, unde porțiuni din fațada unui bloc s-au desprins și au căzut, în urma rafalelor puternice de vânt. Intervenția a fost necesară pentru înlăturarea bucăților de tencuială rămase pe clădire și care ar fi putut să cadă oricând. Lucrătorii de la ADP Sector 4 au intervenit pentru tăierea crengilor care obstrucționau accesul pompierilor în perimetru, iar Poliția Locală a delimitat zona pentru siguranța trecătorilor„, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

 

Pe strada Giurgiului din același sector, duminică, două balcoane s-au prăbușit și mai multe au fost avariate tot din cauza vântului.

Obligația de consolidare a fațadelor blocurilor revine exclusiv asociațiilor de proprietari, nu primăriei, iar întreținerea balcoanelor revine proprietarilor respectivelor apartamente. Totuși, vom încerca să venim în ajutorul locuitorilor printr-o propunere de modificare a regulilor reabilitării termice, pe care o vom prezenta în Consiliul Local„, a precizat Daniel Băluță.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button