„Fata în scaun cu rotile de la Mega”, emoționată de susținerea bucureștenilor. A cunoscut-o, în sfârșit, pe tânăra care i-a spus povestea. „Am plâns de fericire”

02 oct. 2023
2369 Afișari
"Fata în scaun cu rotile de la Mega", emoționată de susținerea bucureștenilor. A cunoscut-o, în sfârșit, pe fata care i-a spus povestea. "Am plâns de fericire". Imagine simbol: Pexels

Fata în scaun cu rotile care vinde în fața unui Mega Image din Sectorul 5 a fost ajutată de mai mulți bucureșteni, care au venit și au cumpărat de la ea.

Fata în scaun cu rotile stătea până seara târziu pentru a vinde brățări

O femeie în scaun cu rotile care mergea seară de seară în fața unui Mega Image din Sectorul 5 și vindea produse a primit sprijin din partea mai multor bucureșteni. Aceasta stătea seară de seară, până târziu, să vândă brățări, agrafe și elastice de păr.

Citește și:

O bucureșteancă a întâlnit-o, la un moment dat, a cumpărat ceva de la ea și s-a gândit să facă o faptă bună și să îi roage pe internauții de pe Facebook să treacă pe la ea și să o ajute.

Postarea femeii a fost văzută de sute, poate chiar mii de bucureșteni. Unii dintre ei au fost impresionați de tânăra în scaun cu rotile care, prin muncă, încearcă să câștige câțiva bănuți, așa că s-au decis să o ajute.

Bucureșteanca a revenit cu o altă postare pe Facebook, în care le-a mulțumit persoanelor care au mers și au cumpărat produse de la fata în scaun cu rotile:

Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat să fac o faptă bună și să ajutăm încă o dată o persoană din comunitatea noastră.
Vă aduceți aminte de postarea legată de fata în scaunul cu rotile din fața Mega Image-ului de la Sebastian? Ei bine, după mult timp, am reușit să o revăd în această seară. Bineînteles, am cumpărat din nou ceva de la ea. Cristina se numește. Am stat puțin de vorbă cu ea, nu știa cine sunt, credea că vorbeste cu o persoană oarecare, bine, nu că aș fi cine știe ce persoană, însă nu știa că eu sunt persoană care a făcut acum ceva timp postarea de pe Facebook legată de ea. A vazut și ea postarea, i-a arătat-o fiica ei. Mi-a spus că a ajutat-o foarte mult acea postare și că după ce lumea a vazut acea postare, au mers, au cautat-o, au cumpărat ceva de la ea și i-au spus “am venit pentru că am vazut o postare pe Facebook”. Tot Cristina mi-a spus că mereu îi intreba dacă mă cunosc, dar, de fiecare dată, răspunsul a fost “nu”.

„A început să plângă instant, dar nu de tristețe, ci de fericire”

Bucureșteanca i-a povestit femeii în scaun cu rotile despre postarea de pe Facebook, spunându-i că speră ca i-a fost de ajutor, măcar puțin.

După cele auzite, fata a început să plângă și i-a mulțumit:

Am întrebat-o cum o cheamă, mi-a spus că se numește Cristina. I-am spus “Încântată, și pe mine tot Cristina mă cheamă. Am facut o postare pe Facebook despre tine, nu știu dacă ai vaăut-o. Dar, sper totuși că am reușit să te ajut cât de puțin”. A început să plângă instant. Dar nu de tristețe, ci de fericire. Mi-a spus că și-a dorit foarte mult să mă întâlnească și să-mi mulțumeasca pentru gestul făcut și că eu, împreună cu voi, pentru că altfel nu aș fi reușit, am putut să o ajut.

De asemenea, fata a spus că nu vinde acele produse pentru că nu are ce mânca, ci pentru că vrea să câștige un bănuț în plus. Ar fi muncit, dar nu poate, spune ea.

Mi-a spus că ar fi vrut să se ducă la muncă, însă chiar nu poate deloc. Și că nu vinde pentru că nu are ce mânca, ci pentru că vrea să câștige înca ceva. Citez: “Dacă acum nu aș mai vinde astea, nu aș putea spune că mor de foame sau că mâine nu am bani să pun o pâine pe masă, însa ajutorul pe care îl primesc este foarte mic și nu îmi ajunge întotdeauna”, acestea au fost cuvintele Cristinei, rostite cu greu, dar am avut răbdarea să o ascult și să înțeleg ceea ce spune.

Astfel, cu ajutorul bucureștencei și a oamenilor cu suflet bun, femeia a primit câțiva bănuți în plus.

Te-ar putea interesa și:

Cookies