ARHIVA B365

Fata împușcată în ochi la supermarket a fost operată

„Primele cuvinte, după trei ore de operaţii: „Totul a decurs foarte bine!”
A avut emoţii uriaşe, dar şi speranţe mari că medicii îi vor reface faţa desfigurată de pitolarul din cartierul Militari, din capitală. Daniela a spus înainte de a intra în sala de operaţie: „Să înceapă balul!”, iar primele cuvinte după ce medicii au muncit la faţa ei Dana a fost foarte mulţumită. „Totul a decurs foarte bine!”. Şi tatăl ei, care a însoţit-o a fost mulţumit de cum au decurs lucrurile.

„Din cauza traumatismului prin strivire pe care l-a suferit, s-au produs fracturi majore de planşeu şi perete medial care au fost reparate doar parţial, motiv pentru care implantul iniţial n-a putut fi susţinut corespunzător şi a căzut în sinusul maxilar. Astfel, acum, volumul orbitei este cam de două ori mai mare decât cel normal, fapt care nu permite nici un implant. Marți , îi va fi implantat un mesh de titan şi îi va fi efectuată o grefă de ţesut”, au explicat medicii de la Clinica Zetta, citaţi de Agerpres.

Cea de-a doua etapă a operaţiei va avea loc, cel mai probabil, după aproximativ patru luni şi va însemna refacerea pleoapei inferioare, care acum este distrusă în proporţie de 50%.

Daniela Borz a aflat după ce a ajuns acasă că, de fapt, ea nu are un ochi. Până atunci crezuse că nu îl simte. Însă medicii i-au dat speranţe şi i-au spus că, la finalul intervenţiilor chirurgicale, va fi mai frumoasă ca înainte de incident.

Daniela a rămas fără un ochi, după ce la sfârşitul lunii noiembrie a fost împuşcată în faţa unui magazin din cartierul Militari de Mihai Chiriţă. Tânăra a încercat să-i ia apărarea tatălui ei, care s-a luat la ceartă cu surorile agresorului, scrie click.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button