Fashion Days – Meet the designers

de:
14 nov. 2011
1 Afișari
Fashion Days - Meet the designers

Fashion Days te invita la evenimentul „Fashion Days – Meet the designers” sa iti intalnesti designerii preferati: Kinga Varga si Mihaela Glavan. Vino la restaurantul libanez „1001 Nopti” sa admiram impreuna o colectie inedita ce reuneste piesele de succes ale campaniilor create si oferite de cei doi invitati in exclusivitate membrilor clubului de shopping.

Fashion Days a aniversat de curand implinirea a 1 an de la lansarea oficiala a unui proiect special menit sa sustina moda romaneasca si sa influenteze perceptia publicului asupra acesteia. Creatiile designerilor au devenit mult mai accesibile, mult mai „umane” si au beneficiat pentru prima oara de sustinerea unui site prezent in 6 tari din Sud-Estul Europei.

Dupa ce s-au implicat cu incredere in acest proiect online, Kinga Varga si Mihaela Glavan iti vor oferi la „Fashion Days – Meet the designers” un show inedit al celor mai apreciate creatii.

Kinga Varga este primul designer roman de tricotaje, care a dezvoltat cu indrazneala si imaginatie brandul care ii poarta numele. Creatiile sale spun o poveste despre candoare si senzualitate, despre feminitate si joc, o poveste tesuta din impletirea delicata si uneori surprinzatoare a firelor. De la piese care pot fi purtate zilnic in combinatii ingenioase, pana la creatii unicat realizate manual cu o deosebita atentie la detaliu, Kinga Varga s-a impus pe piata de fashion din Romania prin inovatie, stil si eleganta.

Mihaela Glavan este unul dintre cei mai apreciati creatori de accesorii recunoscute pentru designul inedit si calitatea ireprosabila. „Pantoful este elementul cheie, punctul de plecare al unei tinute, punctul de la care crosetezi, construiesti tinuta. Rar mi se intampla sa fie „semnul exclamarii de la sfarsitul acesteia”.In ambele cazuri insa, un pantof frumos, cu un design special sau pur si simplu clasic, are impactul vizual cel mai mare in intreaga tinuta. Pantoful este in centrul atentiei.”

MC Cosmina Pasarin, saxophone live, tombola si multe surprize.

Parteneri: ProFM, 1001 Nopti, Smile Models

Cookies