FARSE şi MESAJE HAIOASE pentru 1 APRILIE. Cum să-ţi păcăleşti familia şi prietenii

de:
31 mart. 2016
468 Afișari
FARSE şi MESAJE HAIOASE pentru 1 APRILIE. Cum să-ţi păcăleşti familia şi prietenii

FARSE de 1 APILIE:

Poti ascunde un mic dispozitiv undeva intr-o incapere, chiar si sub birou, iar in timpul zilei sa il pornesti pentru a se auzi un sunet care imita un animal. Poti alege ce animal vrei tu in functie de fobiile celor din jur.

Pune un post-it pe mouseul unui coleg si decupeaza ce ramane in jur. Dispozitivul nu va functiona si ca dura putin pana cel pacalit o sa isi dea seama, sustine Holistatus. Poti pune chiar un o foita cu o fata amuzanta.

PĂCĂLELI DE 1 APRILIE:

 Pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca vor fi deconectati de la reteaua electrica pentru reparatii timp de 2-3 luni.

Tot pe 1 Aprilie poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca fiica/ fiul lor va fi exmatriculat intr-o saptamana si ca sunt obligati sa se prezinte la scoala in data de XX . XX . 2015 la ora XX pentru o sedinta cu directorul.

MESAJE HAIOASE pentru 1 APRILIE: 

Suntem prieteni de atâţia ani si de aceea îmi este foarte greu sa iti spun ceea ce trebuie sa iti spun. Dar trebuie pentru ca nu mai pot trai in minciuna, nu mai vreau sa ma scald in aceasta mocirla… Iubita ta te înşeală cu mine. Eu te insel cu ea… Imi pare rau … S-a intamplat … Stii ca nu ai cum sa stai împotriva sentimentelor. Mi-am spus ca nu trebuie, ca nu se cade … O iubesc … Imi pare rau … Promit ca nu mai fac glume proaste de 1 Aprilie!

Alo, buna ziua, îmi cer scuze ca va deranjez … Nici nu stiu de unde sa incep … Am ceva foarte important sa va spun si nu stiu cum sa o fac, dar cred ca cel mai bine este sa va spun direct pentru ca astfel de lucruri numai asa se pot spune. Sunt fratele tau vitreg. Zilele trecute mama mi-a marturisit ca tatăl meu este si tatal tau. Mi-as dori mult sa ne cunoastem si sa ne avem ca fratii si sa nu ne suparăm pentru micile pacaleli de 1 Aprilie…

Buna, sunt Ioana, noua asistenta a domnului director. Dom’ Director m-a rugat sa iti comunic ca nu mai are nevoie de serviciile tale. Ii pare rau ca nu a putut sa iti spuna el asta, dar este foarte ocupat aşa cum bine ştii. Îmi pare rău si as vrea sa stii ca nu este nimic personal. Sunt sigura ca o sa te descurci. Pa.

Iubitule, m-a sunat mama … S-a saturat de stat singura si vrea sa vina la noi. Nu sta mult … cateva luni doar. Oricum ţie îţi place sa dormi pe jos. Te sarut. Vorbim mai multe cand vii acasa.

Îţi trimit acest mesaj ca să ştii că nu ne mai putem întâlni pentru că am avut un accident, a dat o maşină peste mine, iar acum mă aflu la spital şi am aflat că trebuie să-mi fie amputat un picior, de aceea vreau să-ţi spun că trebuie să vii să mă vizitezi la spital ca să afli că, de fapt, a fost o PĂCĂLEALĂ DE 1 APRILIE.

CITEŞTE ŞI FARSE DE 1 APRILIE. MESAJE ȘI SMS HAIOASE pentru 1 APRILIE 2015. Mesaje amuzante de ZIUA PĂCĂLELILOR

MESAJE HAIOASE pentru 1 APRILIE: 

 Buna, sunt Nelly, noua asistenta a domnului director. Domul Director m-a rugat sa iti comunic ca nu mai are nevoie de serviciile tale. Ii pare rau ca nu a putut sa iti spuna el asta, dar este foarte ocupat asa cum bine stii. Imi pare rau si as vrea sa stii ca nu este nimic personal. Sunt sigura ca o sa te descurci. La revedere. Si sa nu imi porti pica pentru pacaleala asta de 1 Aprilie!

Astăzi este ultima zi din viaţa mea. Am decis să-mi iau zilele. Să ştii că te iubesc mult. Să vii la mine pentru că vei găsi un bilet de adio în care vei afla că a fost o PĂCĂLEALĂ DE 1 APRILIE!

Salut, iubita, iti dau acest mesaj ca sa stii ca relatia noastra se incheie aici. Sunt implicat intr-o alta relatie cu prietena ta [Numele Prietenei].

Draga mea, cred ca dupa atata timp petrecut impreuna este timpul sa-ti spun adevarul: eu sunt, de fapt, GAY si m-am combinat cu tine doar pentru a fi mai aproape de (numele unui prieten al ei).

Dragul meu, asta-seara vreau sa iti fac ce iti place tie cel mai mult!… Salata de boeuf!

CITEŞTE ŞI PĂCĂLELI DE 1 APRILIE: 20 de FARSE DE 1 APRILIE pentru prieteni sau colegi

Cookies