Fără lumină în Pasajul Unirii, noaptea trecută. Circulația prin tunel a fost oprită

23 ian. 2023
205 Afișari
Fără lumină în Pasajul Unirii, noaptea trecută. Circulația prin tunel a fost oprită
Fără lumină în Pasajul Unirii, noaptea trecută. Circulația prin tunel a fost oprită. Sursa imagne: Inquam Photos / George Călin

O nouă problemă în Pasajul Unirii: noaptea trecută, tunelul rutier a rămas fără lumină. Aproximativ 3 ore, șoferii nu au putut trece prin pasaj. Care a fost problema, de fapt, potrivit informațiilor oficiale transmise de Primăria Sectorului 4.

Fără lumină în Pasajul Unirii

Din toate acele leduri din Pasajul Unirii, extrem de puternice atât ziua, cât și noaptea, iată că nu a mai funcționat niciunul. Totul s-a întâmplat duminică noapte, 22 ianuarie 2023.

În jurul orei 21:10, șoferii au anunțat situația pe grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”, iar la 23:13, iluminatul încă era nefuncțional.

  • „Iluminat nefuncțional în pasajul Unirii ⏲21:10”;
  • „Pasajul Unirii nefuncțional, Poliție și la pasaj și la spital. Ora 23:13”.

PS4 explică de ce a fost sistat iluminatul în tunelul rutier

Primăria Sectorului 4 a explicat de ce a rămas fără lumină Pasajul Unirii, noaptea trecută. Într-un comunicat transmis Agerpres, PS4 spune că iluminatul din interiorul tunetului rutier a fost oprit pentru înlocuirea unor componente electrice deteriorate, iar sistemul va fi repornit luni dimineață, 23 ianuarie 2023.

„Deteriorarea componentelor electrice a fost constatată ca urmare a unor lucrări de mentenanţă programate la nivelul Pasajului Unirii şi s-a decis înlocuirea de urgenţă a acestora, ca atare s-a oprit iluminatul în interiorul tunelului rutier”, transmite Primăria Sectorului 4, potrivit Agerpres.

Potrivit PS4, întregul sistem de iluminat va fi repornit, cel târziu, luni, la ora 05:00, astfel încât traficul rutier să se desfășoare în condiţii de siguranţă, au anunțat duminică reprezentanţii primăriei.

Cookies