ÎN BUCUREȘTI

Fără apă caldă în peste 800 de blocuri din București. Unde se află acestea și când se remediază situația

Vești mai puțin plăcute pentru bucureșteni. Mai mult de 800 de blocuri din Capitală au rămas de astăzi, 16 septembrie fără apă caldă. Dintre acestea, aproximativ 600 vor avea apă caldă abia sâmbătă, potrivit ultimului comunicat de presă remis de Termenergetica.

Circa 800 de blocuri din București au rămas joi fără apă caldă, după ce Termoenergetica va începe remedierea unor avarii ale sistemului de termoficare. Potrivit comunicatului transmis de companie, peste 600 dintre blocurile afectate nu vor avea apă caldă până sâmbătă, 18 septembrie.

Fără apă caldă în Capitală. Ce zone sunt afectate

Termoenergetica a publicat și lista blocurilor ce vor rămâne fără apă caldă. Din totalul de circa 800 de blocuri, nu mai puțin de 267 dar și Complexul Studenţesc Regie din Sectorul 6 vor rămâne fără apă până sâmbătă în jurul orei 14:00, deoarece vor fi efectuate lucrări asupra Conductei DN 500, pe segmentul cuprins între Calea Giuleşti, Şoseaua Orhideea, Calea Crângaşi şi Şoseaua Constructorilor, potrivit Digi 24.

Alte 177 de blocuri din Sectorul 1 nu vor avea acces la apă caldă până joi la ora 21:00 din cauza lucrărilor realizate pe Conducta Magistralei DN 800. Vizat de aceste lucrări este tronsonul dintre Calea Floreasca și Nicolae Caramfil.

Totodată, 347 de blocuri din Sectoarele 1 și 6 nu au apă caldă până sâmbătă la ora 24:00, motivul fiind lucrările realizate de Termoenergetica la Conducta Magistralei DN 800, pe Bd. Geniului.

Întreaga listă a blocurilor și străzilor afectate de oprirea apei calde poate fi accesată AICI.

De ce locuitorii Sectorului 1 au rămas fără apă caldă, potrivit Termoenergetica

Reprezentanții companiei ce se ocupă cu distribuirea agentului termic în Capitală au explicat că locuitorii Sectorului 1 au rămas zilele astea fără apă caldă din două motive: poziționarea sectorului în cadrul rețelei termice și faptul că CET Grivița nu a reluat încă furnizarea agentului termic, deși perioada de revizie s-a încheiat.

Aceste lucrări fac parte din seria de lucrări de amploare ce trebuie să pregătească rețeaua termică pentru a funcționa la parametri normali și în condiții de siguranță pe parcursul sezonului rece.

„Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea problemelor apărute în teren. Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002”, a transmis compania Termoenergetica.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button