Fără apă caldă în București. Termoenergetica (fostă RADET) anunță reparații la Magistrala 1 Sud în Sectorul 3, dar pot fi afectate și sectoarele 1 și 2

20 iun. 2022
8931 Afișari
Fără apă caldă în București. Termoenergetica (fostă RADET) anunță reparații la Magistrala 1 Sud în Sectorul 3, dar pot fi afectate și sectoarele 1 și 2
Fără apă caldă în București. Termoenergetica (fostă RADET) anunță reparații la Magistrala 1 Sud în Sectorul 3, dar pot fi afectate și sectoarele 1 și 2. Sursa foto: Pixabay

Termoenergetica anunță lucrări de reparații esențiale, iar sute de blocuri din București vor rămâne fără apă caldă. Chiar dacă lucrarea se desfășoară în Sectorul 3, posibil să fie afectate și sectoarele 1 și 2, anunță CMTEB.

Fără apă caldă în București

Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunță luni că, între 20 și 24 iunie (ora 24:00), se vor desfășura lucrări de reparații pentru înlocuirea unei curbe din conducta Magistrală 1 Sud, cu diametrul de 1200mm.

Aceste lucrări sunt esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire și au loc la intersecția Bulevardului Nicolae Grigorescu cu strada Postăvarului. 11 puncte termice care deservesc aproape 140 de blocuri din zona Bulevardelor Nicolae Grigorescu și Camil Ressu vor rămâne fără apă caldă.

Posibil ca lucrările să afecteze și sectoarele 1 și 2

Totodată, ținând cont de faptul că lucrările se execută la una dintre cele mai importante conducte magistrale, care alimentează cu agent termic mai multe zone din București, CMTEB anunță că pot exista probleme în furnizarea apei calde de consum pentru alte 59 de puncte termice și module.

Aceste puncte termice și module alimentează circa 830 de blocuri, Spitalul Colentina și Spitalul Fundeni.

Blocurile se află în sectoarele 1 și 2, în zonele următoare: Doamna Ghica, Șoseaua Fundeni, Bulevardul Teiul Doamnei și Lacul Tei, străzile Ion Berindei, Cheile Zanoagei, Mașina de Pâine și Județului, Șoseaua Ștefan cel Mare, Bulevardul Aviației, Calea Floreasca, Șoseaua Pipera, Bulevardul Nicolae Caramfil, precum și strada Baicului.

Dispeceratele Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în permanență pentru a rezolva problemele apărute în teren. Clienții pot afla informații prin intermediul mesajelor preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau la numărul de telefon gratuit – 0800.820.002, dar și prin aplicația Termoalert.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite Termoenergetica prin intermediul unui comunicat de presă.

Cookies