Fântânile arteziene de la Unirii, magnet pentru șoferi? Două accidente spectaculoase în câteva ore

19 ian. 2021
80 afișări
Fântânile arteziene de la Unirii, magnet pentru șoferi? Două accidente spectaculoase în câteva ore

Luni, în Capitală, în mai puțin de 12 ore, două mașini au căzut în una dintre fântânile arteziene de la Piața Unirii.

O mașină a căzut în fântâna de la Unirii luni seară, altul, la prima oră a dimineții. În fix același loc, aproape de intersecția cu Bulevardul Libertății.
Cei doi șoferi au fost testați cu etilotestul și nu consumaseră alcool. Aceștia nu au fost accidentați, dar ambele mașini au fost avariate. Cel mai probabil, cei soferii nu au adaptat viteza la condițiile de pe carosabil.
Dacă fântânile au fost avariate, cei doi vor fi buni de plată.

Accidente în centru

Zeci de oameni s-au strâns luni seara, în jurul orei 20.30, în Piața Unirii din București, uimiți când au văzut un BMW Seria 3 aterizat într-una dintre fântânile arteziene de acolo.
Nimeni dintre spectatori nu știa exact cum a ajuns mașina în bazinul gol al fântânii, uimitor fiind faptul că, la prima vedere, nu suferise avarii vizibile. Mai mulți tineri au încercat să scoată mașina din fântână.
Posesorul autoturismului a chemat însă o mașină de tractare cu platformă, pentru a-și scoate vehiculul din fântână. Mai mulți tineri au ajutat la ridicarea autoturismului, în încercarea de a-l lua cât mai repede de acolo. O platformă cu troliu a fost chemată să scoată BMW-ul din fântână.
Cookies