ȘTIRI

Fanii mai pot cumpăra bilete la preţ redus la B’ESTFEST până duminică

B’ESTFEST, unul dintre cele mai aşteptate evenimente muzicale ale anului, se va desfăşura în acest an în perioada 1-3 iulie. Fanii primului festival internaţional de profil, pot plăti, până duminică, cu 20% mai puţin din preţul întreg, de 95 de lei pentru o zi sau de 215 lei pentru abonamentul de trei zile. Cei care vor să petreacă trei zile la acest eveniment trebuie să mai achite 10 lei pentru voucherul de camping. B’ESTFEST-ul din acest an va avea loc în nordul Capitalei, în zona Pipera – Tunari. Artiştii care au confirmat până acum prezenţa la festival sunt Skunk Anansie, Flogging Molly, Asian Dub Foundation, Lamb, Pendulum sau House of Pain şi Haduken.

Laura Coroianu, CEO Emagic, susţine că promoţiile tip ‚early bird’ au avut succes la festivalurile din afara ţării şi odată cu revenirea B’ESTFEST acesta iniţiativă a avut un impact foarte mare şi asupra publicului român. ”Numărul solicitărilor a depăşit chiar nivelul aşteptărilor iniţiale! Ne bucură faptul că publicul festivalului a fost atât entuziasmat de reîntoarcerea B’ESTFEST şi de schimbarea anunţată la nivel de concept şi imagine”, a declarat Laura Coroianu într-un comunicat remis redacţiei.

Biletele pentru B’ESTFEST sunt disponibile pe myticket.ro, în reţeaua magazinelor Diverta, la magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului şi The Ark. Începând de luni, 28 martie, biletele vor putea fi cumpărate la preţ întreg, de 125 de lei pentru o zi de acces la festival şi de 265 de lei pentru abonamentul de trei zile, la care se adaugă 15 lei pentru voucherul care permite accesul în camping. Pe perioada evenimentului, preţul biletelor va fi de 150 de lei pentru biletul de o zi, 285 lei pentru abonament şi 15 lei pentru voucherul de camping.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button