Fane Vancică, luat pe sus de mascați de-acasă, din București. Bărbatul este cercetat într-un dosar de lipsire de libertate

27 sept. 2022
20148 Afișari
Fane Vancică, luat pe sus de mascați de-acasă, din București. Bărbatul este cercetat într-un dosar de lipsire de libertate
Fane Vancică, luat pe sus de mascați de-acasă, din București. Bărbatul este cercetat într-un dosar de lipsire de libertate / Sursă foto: Captură Antena 3

Interlopul Fane Vancică ce a postat pe TikTok imagini șocante când își bătea amanta, a fost astăzi ridicat de la domiciliu, după ce agenții din cadrul Poliției Capitalei au efectuat percheziții într-un dosar de lipsire de libertate.

Fane Vancică, luat pe sus de mascați de-acasă, din București

Astăzi, în data de 27 septembrie 2022, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul Grupuri Infracționale Violente au efectuat o percheziție domiciliară în București. Aceștia au făcut descinderi la locuință lui Fane Vancică, conform Antena 3.

Interlopul este anchetat într-un dosar penal pentru comiterea următoarelor infracțiuni:

  • Lipsire de libertare în mod ilegal,
  • Tulburarea liniștii publice.

Acesta a fost încătușat de către polițiști în această dimineață, în timp ce s-a efectuat o percheziție la domiciliul interlopului.

Bărbatul ce este bănuit de săvârșirea respectivelor faptelor a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere. La acest moment se continua cercetările în cauză.

Interlopul filmat când își lovește fără milă amanta

Interlopul ce face parte din clanul cu același nume din Capitală a fost filmat în timp ce își umilea amanta și o bate pe aceasta fără milă. Imaginile au ajuns virale pe mai multe rețele se socializare.

În respectivele imagini se poate observa cum femeia este lovită cu picioarele în spate, abdomen și cap. De asemenea, Fane Vancică aruncă cu apă și gheață pe aceasta în timp ce o pune să stea în patru labe.

După acest incident bărbatul a fost audiat de către polițiști, însă la momentul respectiv a fost lăsat în libertate.

Acțiunea de marți, 27 septembrie 2022, a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei.

În perioada următoare, cercetările în această cauză vor fi continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Cookies