Fan Zone EURO 2020 din Piața Constituției va fi deschis 31 de zile

07 iun. 2021
947 Afișari
Fan Zone EURO 2020 din Piața Constituției va fi deschis 31 de zile

Fan Zone EURO 2020 din Piața Constituției va fi zona dedicate fanilor pe timpul desfășurării competiției care aduce patru partide și în București.

Fan Zone EURO 2020 din Piața Constituției. Timp de 31 de zile, fanii prezenți la București vor avea propriul loc de întâlnire, în Piața Constituției și pe Bulevardul Unirii.

Odată cu EURO 2020, UEFA inaugurează un nou concept pentru zonele dedicate fanilor din cele 12 orașe gazdă, între care și Bucureștiul.

Zona dedicată fanilor va fi deschisă publicului în fiecare zi, timp de o lună și va fi amplasată în Piața Constituției, în fața Palatului Parlamentului și pe Bulevardului Unirii (tronsonul cu fântâni, cuprins între Piața Unirii și Piața Constituției), anunță BucureștiFM.

Fie că sunt localnici sau sunt suporteri care au călătorit pentru a urmări spectacolul EURO, UEFA Festival le va oferi tuturor o experiență inedită.

Intrarea va fi liberă, anunță frf.ro, și sunt programate mai multe evenimente culturale și artistice, concerte și diferite show-uri.

Partidele se vor putea vedea live în Fan Zone EURO 2020 din Piața Constituției

De asemenea, partidele de la Campionatul European vor putea fi urmărite live pe un ecran gigant și va exista o zonă de food & drinks, plus multe alte activități distractive pentru suporteri de toate vârstele.

Vor putea fi urmărite live toate meciurile, din faza de grupe până la marea finală a turneului UEFA EURO 2020!

Bucureștiul va găzdui pe Arena Națională patru meciuri, trei în grupa C și o optime de finală.

În Piața Constituției și pe Bulevardul Unirii vor fi organizate zilnic competiții sportive pe mini terenuri de fotbal, activități de divertisment pentru întreaga familie, concerte, animație stradală, jocuri pentru copii și zone gastronomice. Prin aceste activități, chiar și cei care nu sunt implicați în lumea fotbalului sau nu sunt suporteri activi, vor avea ocazia să petreacă timp alături de microbiștii familiei, bucurându-se de activități distractive și recreative în aer liber, alături de cei dragi, demonstrând că fotbalul unește oamenii.

Cookies