Familiile cu venituri reduse din Sectorul 4 primesc ajutor de încălzire

de:
10 oct. 2014
1 Afișari
Familiile cu venituri reduse din Sectorul 4 primesc ajutor de încălzire

Astfel, după finalizarea perioadei în care s-au primit cererile pentru acordarea acestui tip de ajutor, Direcţia Generală de Asistenţă Socială Sector 4 a întocmit lista de priorităţi, fiind identificate 130 de familii – beneficiare, fiecare urmând să primească câte 2 m3 de lemne, până în prezent acest ajutor fiind distribuit deja pentru 30 de familii.

Cei peste 250 m3 de material lemnos provine din acțiunile de toaletare, defrişare şi reducere de coronament, executate de ADPP Sector 4, iar cantităţile sunt transportate la domiciliul tuturor beneficiarilor de către echipele de lucrători ai societăţii.

Majoritatea celor care primesc acest tip de ajutor pentru încălzire, având un venit de 650 lei/familie, locuiesc în zonele de case situate pe raza limitrofă a sectorului, precum străzile Acțiunii, Drumul Crețeștilor, Jilavei, dar și de pe şos. Berceni, şos. Giurgiului şi str. Mitropolit Filaret.

Din anul 2008 și până în prezent, peste 1.000 de familii cu venituri reduse din Sectorul 4 au beneficiat de un ajutor de încălzire însumând peste 3.000 m3 de material lemnos.

Cookies