ȘTIRI

Tiberiu Urdăreanu are cavou de 100.000 de euro cu lift, aer condiționat și acces cu cartelă

Tiberiu Urdăreanu, președintele Grupului UTI, vrea să-şi doarmă somnul de veci într-un loc luxos. Aşa că şi-a construit un cavou de 100.000 de euro.

Urdăreanu (62 de ani) a ridicat un adevărat mausoleu, pe care l-a amenajat după bunul plac. Nu s-a uitat la bani, astfel că în Cimitirul Bellu, din Capitală, tronează de câţiva ani cavoul familiei sale, de departe cel mai spectaculos. Este impunător, construit din marmură neagră şi nu te poţi apropia de el. În faţă are o portiţă încuiată cu lacăt, iar dacă eşti curios şi vrei să o sari, imediat va fi alertată paza, scrie click.ro. 

Cavoul are un sistem de alarmă pe senzori de mişcare. Nici uşa nu se deschide oricum, ci doar cu o cartelă de acces. Angajaţii cimitirului ne-au mărturisit faptul că această construcţie funerară este dotată cu lift, aer condiţionat şi are patru niveluri sub pământ. 

Tiberiu Urdăreanu este patronul grupui de firme UTI şi are afaceri în domeniul IT, managementul securităţii şi inginerie. Potrivit revistelor financiare, bărbatul are o avere de 180 de milioane de euro.

Tiberiu Urdăreanu a fost trimis în judecată, fiind acuzat de dare de mită.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button