ARHIVA B365

Familia lui Şerban Huidu, atacată pe terasă: tatăl, tăiat pe faţă, iar mama lovită cu halba în cap

Tatăl lui Şerban Huidu, Florin Huidu şi soţia lui, Mirela, au fost atacaţi luni seara pe propria terasă. Potrivit România TV, individul a atacat-o iniţial pe soţia fostului membru PPDD, pe care a tăiat-o la ureche, însă Huidu a intervenit şi atunci a fost tăiat şi el pe faţă. Cei doi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

„Era vorba de o notă de 50 – 56 lei. S-au băut în total 15 beri la masa respectivă. Bărbatul, de 36-37 ani, mi-a dat cu halba-n cap, mi-a tăiat urechea stângă, am fost cusută. Când a văzut că mi-a dat cu halba-n cap soţul meu s-a speriat şi a sărit să-l oprească. Agresorul a sărit direct la gâtul lui să-l taie. Soţul meu a fost operat. E stabil, acum e bine”, a declarat, marţi, Mirela Huidu, mama vitregă a lui Şerban Huidu.

Potrivit România TV, Florin Huidu a fost internat la terapie intensivă.

Agresorul lui Florin Huidu este un bărbat de 36 ani care ar fi refuzat să plătească nota de plată la terasa pe care Huidu o deţine în Sectorul 4. Iniţial el a refuzat să plătească nota spunând că e prea mare. Bărbatul s-a întors pe terasă, i-a spart halba de bere în cap Mirelei Huidu, lovind-o în zona urechii şi a gâtului.

Scandalul a degenerat, iar bărbatul a spart un pahar de masă şi cu cioburile l-a tăiat pe faţă pe Florin Huidu. Agresorul a fost reţinut pentru 24 ore pentru vătămare corporală gravă. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz şi urmează să se stabilească dacă agresorul va fi prezentat cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Starea de sănătate a lui Florin Huidu este stabilă, anunţă rtv.net. Medicii l-au supus unei intervenţii chirurgicale pentru că în urma atacului a suferit mai multe tăieturi la nivelul feţei.

„În jurul orelor 16.00 Secţia 16 Poliţie a fost informată prin 112 că la o terasă a avut loc un incident între un bărbat de 36 ani şi un bărbat şi o femeie. Aceştia au fost loviţi la nivelul feţei cu un obiect de sticlă. În prezent agresorul este reţinut şi se află în arestul poliţiei, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4. Bărbatul de 36 ani este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri”, a declarat Emilia Mihai, purtătorul de cuvânt al Poliţei Capitalei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, dacă părţile vătămate vor depune plângere împotriva agresorului, bărbatul de 36 de ani ar putea fi acuzat şi de alte infracţiuni.

Mirela Huidu a anunţat la ieşirea din spital că va merge să depună plângere la Poliţie şi că îşi va scoate şi certificat medico-legal de la IML.

Florin Huidu a fost, pentru o scurtă perioadă de timp, şi consilier local la Sectorul 4, din partea PPDD.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button