Familia fotbalistului Costică Ștefănescu nu acceptă varianta sinuciderii

de:
21 aug. 2013
0 Afișari
Familia fotbalistului Costică Ștefănescu nu acceptă varianta sinuciderii

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a discutat cu sotia fostului capitan al nationalei Romaniei iar aceasta i-a marturisit ca nu crede in varianta sinuciderii.

Noua varianta este ca Stefanescu a iesit pe balconul salonului de la Spitalul Militar sa ia aer si, ametit de calmante, s-a dezechilibrat si a cazut de la etajul cinci.

„Noi nu credem ca a fost vorba despre o sinucidere. Nu reiese de nicaieri acest lucru. Probabil ca a fost ametit de medicamente, a iesit sa ia aer si s-a dezechilibrat. Aceasta este si parerea familiei”, a spus edilul din Craiova la Romania TV.

In plus, documentele medicale confirma aceasta ipoteza.

„Nu poate sa reiasa de nicaieri ca s-a sinucis, nu exista niciun bilet lasat familiei. In plus, el era sedat. Si in documentele medicale scrie ca este vorba de un politraumatism, nu de sinucidere”, a mai spus Olguta Vasilescu.

Costica Stefanescu a murit

Fostul mare fotbalist Costica Stefanescu a murit, marti, la Spitalul Militar din Capitala. In varsta de 62 de ani, Stefanescu nu a mai putut suporta durerile cauzate de boala care il macina de cativa ani.

Decesul s-a produs marti si a fost semnalat cu un apel la 112. Costica Stefanescu a cazut de la balconul camerei in care era internat la Spitalul Militar.

Trupul fostului capitan al nationalei va ajunge joi in Craiova, urmand ca sambata sa fie inhumat intr-un cimitir din Banie.

Cookies