Fals angajat SMURD, prins de polițiști

de:
21 ian. 2013
0 Afișari
Fals angajat SMURD, prins de polițiști

Bărbatul de 29 de ani a comandat echipamente medicale de la mai multe firme, bunuri pe care nu le-a plătit și a promis totodată contracte cu spitale din București, informează Realitatea Tv.

Bărbatul este din Bucureşti, fiind suspectat de poliţiştii de la Investigaţii Criminale că a contactat mai multe societăţi comerciale din Capitală, de la care a comandat diverse echipamente medicale, după ce s-a recomandat ca fiind „doctorul Koman”, reprezentantul Fundaţiei pentru SMURD şi un apropiat al lui Raed Arafat, au declarat pentru Mediafax surse apropiate anchetei.

În 17 ianuarie, poliţişti au făcut o percheziţie la domiciliul bărbatului, unde au găsit ştampile cu numele lui şi ale mai multor entităţi oficiale din România. Totodată, anchetatorii au mai ridicat fotografii cu acesta în uniformă medicală, ecusoane, epoleţi, embleme şi vestimentaţie inscripţionată, „toate susceptibile ca fiind folosite în comiterea de infracţiuni”, precum şi 18.450 de lei, bani pe care nu îi putea justifica”, conform autorităților.

În prezent, bărbatul este cercetat pentru înșelăciune cu consecinte deosebit de grave, iar Tribunalul Bucureşti a dispus arestare lui preventivă pentru 29 de zile.

Cookies