Fals angajat al unei companii petroliere, reţinut de poliţişti, pentru înşelăciune

de:
28 feb. 2013
0 afișări
Fals angajat al unei companii petroliere, reţinut de poliţişti, pentru înşelăciune

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost prins în flagrant de poliţişti, la scurt timp după ce, folosindu-se de calitatea mincinoasă de angajat al unei staţii de carburant, ar fi indus în eroare partea vătămată, de la care a pretins şi primit suma de 1.200 de lei, în schimbul livrării unei cantităţi de combustibil, pe care, de altfel, nu a deţinut-o niciodată.

De asemenea, documentând activitatea infracţională a suspectului, poliţiştii bucureşteni au mai stabilit şi faptul că, la începutul lunii februarie, suspectul, în timp ce se afla cu o altă parte vătămată în autoturismul acesteia şi negocia încheierea unei tranzacţii similare, i-ar fi smuls acesteia din mână suma de 1.500 de lei, după care ar fi părăsit locul faptei în fugă.

Întrucât judiciariştii bucureşteni deţin date cu privire la implicarea bărbatului şi în comiterea altor fapte similare pe raza Capitalei, aceştia continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspectului.

Prejudiciul comis de bărbat a fost recuperat în parte de poliţiştii bucureşteni care continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi înşelăciune, cu suspectul în stare de reţinere, cel în cauză urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Suspectul a fost reţinut în urma unei acţiuni iniţiată de către judiciariştii bucureşteni şi derulată în colaborare cu specialişti din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

Cookies