Fall Kick Off @ Roaba de Cultura

de:
15 sept. 2011
0 Afișari
Fall Kick Off @ Roaba de Cultura

Fall Kick Off – cel mai important eveniment sportiv in aer liber al toamnei

World Class Romania si Asociatia Green Revolution va invita sa va alaturati celor 500 de persoane confirmate pana acum la cel mai important eveniment sportiv in aer liber al toamnei – ,,Fall Kick Off”!

,,Green Revolution sustine stilul de viata sanatos; prin urmare am organizat acest eveniment cu scopul de a oferi bucurestenilor o altfel de sambata in aer liber – o sambata in care acestia sa isi testeze abilitatile fizice si sa se bucure de miscare in natura“, a spus Raluca Fiser, presedinte Green Revolution.

Un corp frumos, inseamna un corp sanatos, iar disciplina in antrenament aduce satisfacţii pe masura, chiar şi in parc. Tocmai de aceea, am venit cu posibilitatea explorarii activitatilor sportive pentru publicul larg la >, oferind lectii gratuite de Kick Box sau Combat Force, in fiecare vineri, si de Pilates sau Yoga, in fiecare sambata. In cadrul evenimentului Kick off – aşa cum fiecare client de-al nostru este tratat in mod individual in funcţie de multiplele aşteptari şi nevoi – aşa şi participantii isi vor putea alege clasele preferate din cadrul evenimentului. > este un cuvant indragit de noi in ultimul timp“, a declarat Andreea Ionita, Marketing Manager World Class Romania.

Program:

GROUP TRAINING CHALLENGE

10:00 PortDeBras (40 min) cu Ana Cordea & Ovidiu Atanasiu

10:45 Booty Express (30 min) cu Andreea Pavel & Dumitru Butilca

11:20 X-Fit Express (30 min) cu Anca Bucur & Per Markussen

12:00 ZUMBA (40 min) cu Adriela Morar & Petrisor Ruge

12:45 Dance Revolution (40 min) cu Per Markussen & Richmond Bachia

13:30 Kick Box (40 min) cu Alexandra Anastasiu & Costin Bucura

Intrarea la eveniment este gratuita iar rezervarile pentru biciclete se fac la adresa de emai [email protected].

,,Fall Kick Off” este un eveniment organizat de World Class Romania si Asociatia Green Revolution, sustinut de Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti .

World Class Romania si Asociatia Green Revolution sustin stilul de viata sanatos, pe care il promoveaza in cadrul editiilor de ,,Fitness Revolution” (actvitati sportive gratuite, in aer liber: Pilates, Power Yoga, Combat Force si Kick Box), in fiecare weekend la ,,Roaba de cultura”.

Cookies